Slate Digital Murda Melodies

Slate Digital Murda Melodies
3 672 3 672 593
3 672,- Kč

Původní cena: 3 672,- Kč


Hodnocení:


Slate Digital Murda Melodies z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Slate Digital Murda Melodies .

Detailní informace

Murda Melodies dělá s vaší skladbou nevýslovné věci a transformuje ji způsoby, které si neumíte představit. Transformujte původní zvuky na šílené, nerozeznatelné skladby. Tentýž oheň, který Murda vytváří v publiku po celém světě, je zachycen v tomto neuvěřitelném novém doplňku.Srdcem Murda Melodies je 8 efektových knoflíků, které pokrývají modulaci, reverb, synchronizovaná zpoždění, reverzy a další. A každý knoflík spolupracuje se zbytkem, což vede ke skutečně ohromujícím zvukovým plochám.INFOhttps://slatedigital.com/murda-melodies/ DOWNLO...ADhttps://app.slatedigital.com/gift  Podporované formáty pluginů : AAX Podporované formáty pluginů : AU Podporované formáty pluginů : VST3 Typ : Multi-FX Podporované formáty pluginů : VST2 Kompatibilita : macOS Hardwarové požadavky : 4 GB RAM Software : Effect Plugins Hardwarové požadavky : Intel Core i5 Systémové požadavky : Win 7 < Země původu : USA Licence : Plná verze Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Kompatibilita : Windows

Produkt je výrobek značky Slate Digital.

Procházet zboží z kategorie Software Slate Digital, Počítačový software Slate Digital, Multimediální software Slate Digital, Software pro skládání hudby Slate Digital.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Slate Digital Murda Melodies a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Slate Digital a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Slate Digital najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Slate Digital Murda Melodies
Právě si prohlížíte...

3672,- Kč