Slate Digital MetaTune

Slate Digital MetaTune
4 904 4 904 1281
4 904,- Kč

Původní cena: 4 904,- Kč


Hodnocení:


Slate Digital MetaTune z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Slate Digital MetaTune .

Detailní informace

MetaTune je tuner/pitch corection plugin s nádherným rozhraním, které se snadno používá a skvělými novými funkcemi, jako jsou seskupené instance a vestavěný Doubler pro široké a silné vokály. MetaTune je automatický tuner, na který jste čekali, od jemných, přirozených úprav výšky tónu až po in-your-face fx.Hledáte ten úderný ladící efekt, který dominuje moderní hudbě? Vaše hledání skončilo. Slate digital studoval přední automatické tunery as Negative Speed & Note Stabilizer zašly ještě dál. Získejte ten nejtvrdší ladící efekt, jaký si lze předs...tavit, bez naprosto nulového kmitání tónů.MetaTune je naprosto jednoduchý na používání, takže na začátek nemusíte dívat desítky videí YouTube. Jeho čisté a intuitivní rozhraní vás připraví na jízdu během několika vteřin – i když neznáte stupnice a akordy. Teplotní mapy vám ukáží, kde vaše noty přistávají a jak se upravují. jednodušší už to být nemůže.Přiřaďte své instance MetaTune do skupin – změna jedné změní všechny. A pokud tyto změny provedete pomocí automatizace, můžete během několika vteřin přidat dramatické klíčové změny v tunách skladeb. Už žádné manuální kopírování nastavení z jedné instance do druhé. Toto je automatické ladění tak, jak to mělo být.INFOhttps://slatedigital.com/metatune/ DOWNLOADhttps://app.slatedigital.com/gift  Kompatibilita : macOS Podporované formáty pluginů : VST2 Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Software : Effect Plugins Typ : Pitch Correction Země původu : USA Hardwarové požadavky : 4 GB RAM Podporované formáty pluginů : AAX Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST3 Hardwarové požadavky : Intel Core i5 Systémové požadavky : Win 7 < Podporované formáty pluginů : AU Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Slate Digital.

Procházet zboží z kategorie Software Slate Digital, Počítačový software Slate Digital, Multimediální software Slate Digital, Software pro skládání hudby Slate Digital.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Slate Digital MetaTune a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Slate Digital a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Slate Digital najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Slate Digital MetaTune
Právě si prohlížíte...

4904,- Kč