Slate Digital Gates Bundle

Slate Digital Gates Bundle
3 672 3 672 1439
3 672,- Kč

Původní cena: 3 672,- Kč


Hodnocení:


Slate Digital Gates Bundle z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Slate Digital Gates Bundle .

Detailní informace

Gates Bundle je jednou z nejdůležitějších zbraní v arzenálu audio inženýra. Pokud se používá takticky, může eliminovat nebo snížit nežádoucí krvácení nebo šum pozadí ze zaznamenaného zdrojového materiálu. Při kreativním použití jsou jeho aplikace prakticky neomezené.Dva nové moduly Gate: Classic a Gate: Drums. Nyní máte přístup k téměř nekonečným možnostem gatingu, aniž byste museli opustit pracovní postup Virtual Mix Rack!Gate: Classic je tradiční přímočarý Gate, který je vysoce účinný při odstraňování hluku pozadí z kytar, vokálů a jiného aku...sticky nahraného zdrojového materiálu.Gate: Drums je vysoce sofistikovaná aplikace pro bicí. Kombinuje Gate založený na detekci přechodů s inteligentním dynamickým filtrováním, takže můžete dosáhnout mnohem čistších stop bicích než s konvenčním gate.INFOhttps://slatedigital.com/gates-bundle/ DOWNLOADhttps://app.slatedigital.com/gift  Typ : Gate Podporované formáty pluginů : VST2 Kompatibilita : macOS Hardwarové požadavky : Intel Core i5 Licence : Plná verze Software : Effect Plugins Set : Ano Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Hardwarové požadavky : 4 GB RAM Podporované formáty pluginů : AU Podporované formáty pluginů : AAX Systémové požadavky : Win 7 < Podporované formáty pluginů : VST3 Typ : Virtuální efekt Kompatibilita : Windows Země původu : USA

Produkt je výrobek značky Slate Digital.

Procházet zboží z kategorie Software Slate Digital, Počítačový software Slate Digital, Multimediální software Slate Digital, Software pro skládání hudby Slate Digital.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Slate Digital Gates Bundle a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Slate Digital a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Slate Digital najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Slate Digital Gates Bundle
Právě si prohlížíte...

3672,- Kč