Roland SOUND CANVAS VA Key

Roland SOUND CANVAS VA Key
1 700 1 649 1816
1 700,- Kč

Původní cena: 1 649,- Kč


Hodnocení:


Roland SOUND CANVAS VA Key z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Roland SOUND CANVAS VA Key .

Detailní informace

Série Roland 's Sound Canvas, která byla poprvé představena v roce 1991, je už dávno de facto standardem zvukových modulů GS a nyní máte k tomuto klasickému zdroji zvuku přístup ve formě pluginu. Sound Canvas VA přichází s více než 1 600 vysoce kvalitními zvuky, 64 různými insert efekty, globálními efekty jako reverb a EQ a rozsáhlými možnostmi úpravy zvuku. Zahrnuty jsou i zvukové mapy na přehrávání souborů MIDI vytvořených na SC-88 Pro a jiných hardwarových modulech Sound Canvas. Kombinací klasických zvuků se současnými technologiemi je Sound... Canvas VA moderní evolucí zvukového standardu.Virtuální nástroj kompatibilní s GS pro Windows a MacZahrnuje 1 600 vysoce kvalitních zvuků a 63 bicích sad, které pokrývají téměř všechny hudební žánryKaždá instance doplňku podporuje 16 částí a až 64hlasé polyfonníFunkce Tone Editor a Effect Editor umožňují přizpůsobení zvukuPodporuje automatizaci hostitele DAW pro různé parametryStažení: https://www.rolandcloud.com/roland-account/keyInformace: https://www.roland.com/us/products/rc_sound_canvas_va/ Chcete-li zakoupený doživotní klíč aktivovat, přejděte na stránku https://www.roland.com/cloud/key, přihlaste se nebo si vytvořte účet a zadejte aktivační klíč (neklikejte na kartu Sériová čísla, protože ta je určena pro sériová čísla hardwaru) a klepněte na tlačítko Odeslat.Po zadání otevřete aplikaci Roland Cloud Manager. Pokud je již otevřen, bude možná nutné zavřít aplikaci Roland Cloud Manager a restartovat ji.Po restartování/otevření ověřte, zda je nástroj k dispozici, a nainstalujte jej.POZNÁMKA: Po zadání klíče nezapomeňte ověřit v aplikaci Roland Cloud Manager. Opětovné zadání klíče na výše uvedené stránce bude mít za následek chybu, protože klíč již byl uplatněn. Hardwarové požadavky : Intel Core Duo Licence : Plná verze Typy efektů : Delay Podporované formáty pluginů : VST Systémové požadavky : Mac OSX 10.11 Země původu : Japonsko Systémové požadavky : Mac OS 10.12 Typ : Virtual Instrument Typ : Synth Kompatibilita : Windows Systémové požadavky : Windows 10 Typy efektů : EQ Typy efektů : Reverb Systémové požadavky : Windows 7 SP1 Typy efektů : Chorus Počet presetů : 1600 Systémové požadavky : Windows 8.1 < Podporované formáty pluginů : VST2 Podporované formáty pluginů : AU Vestavěné efekty : Ano Hardwarové požadavky : 4 GB RAM Kompatibilita : Mac OS Typy efektů : Insert Systémové požadavky : Mac OSX 10.10

Produkt je výrobek značky Roland.

Procházet zboží z kategorie Software Roland, Počítačový software Roland, Multimediální software Roland, Software pro skládání hudby Roland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 919,- Kč
6 779,- Kč
Detail
18 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Roland SOUND CANVAS VA Key a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roland SOUND CANVAS VA Key
Právě si prohlížíte...

1700,- Kč