Nugen Audio Loudness Toolkit 2.8

Nugen Audio Loudness Toolkit 2.8
22 155 22 155 1803
22 155,- Kč

Původní cena: 22 155,- Kč


Hodnocení:


Nugen Audio Loudness Toolkit 2.8 z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nugen Audio Loudness Toolkit 2.8 .

Detailní informace

Loudness Toolkit je přední řešení pro poskytování vyhovující hlasitosti. Vše, co potřebujete k produkci spolehlivého zvuku s normalizovanou hlasitostí, který je bezproblémově integrován do vašeho pracovního postupu při produkci zvuku, od sterea až po 7.1.2kanálový prostorový zvuk.Mixujte směrem k souladu, aniž byste přerušili kreativní tok, poslouchejte zvuk True Peak „na místě“ a dosáhněte rychlejšího zpracování rychlé kontroly a opravy v reálném čase.• Přední NLE/DAW řešení• Měření a korekce• Měření v reálném čase• Off-line možnosti• Všechny ...hlavní specifikace – včetně osvědčených postupů Netflix• True Peak limiter• Dokumentace souboru protokolu• Včetně přizpůsobení dynamiky DynAptINFOhttps://nugenaudio.com/loudnesstoolkit/ DOWNLOADhttps://nugenaudio.com/register/  Země původu : Spojené království Podporované formáty pluginů : VST3 Licence : Plná verze Kompatibilita : Windows Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Typ : Virtuální efekt Typ : Audio Meter Podporované formáty pluginů : AAX Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilita : Mac OS Hardwarové požadavky : 512 MB RAM Set : Ano Software : Effect Plugins Systémové požadavky : Mac OSX 10.9 < Typ : True Peak Metering Systémové požadavky : Win XP

Produkt je výrobek značky Nugen Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Nugen Audio, Počítačový software Nugen Audio, Multimediální software Nugen Audio, Software na úpravu zvuku Nugen Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nugen Audio Loudness Toolkit 2.8 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nugen Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nugen Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nugen Audio Loudness Toolkit 2.8
Právě si prohlížíte...

22155,- Kč