Nugen Audio Halo Downmix

Nugen Audio Halo Downmix
7 368 7 368 1564
7 368,- Kč

Původní cena: 7 368,- Kč


Hodnocení:


Nugen Audio Halo Downmix z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nugen Audio Halo Downmix .

Detailní informace

Halo Downmix umožňuje přesné mixování, vyvažování prostorového zvuku, monitorování mixu a sofistikované stereo skládání. Lepidlo, které spojuje váš pracovní postup a umožňuje vám poskytovat prostorový a stereo zvuk s lehkostí a bez kompromisů.  Vytvářejte lepší downmixy a zvyšte kompatibilitu downmixů vašich prostorových mixů s rozhraním dokonale navrženým pro daný úkol. Halo Downmix je ideálním doplňkem jakéhokoli work-flow prostorového zvuku.• Zmixujte prostorový zvuk na stereo• Dolaďte prostorový zvuk• Regulujte obsah s nízkou frekvencí...• Udržujte přehlednost dialogů• Ovládejte nadměrný okolní hluk• Odstraňte artefakty zpoždění• Monitorujte prostorový zvuku a stereo na místěDOWNLOADhttp://www.nugenaudio.com/register.php INFOhttps://nugenaudio.com/halodownmix/  Typ : Virtuální efekt Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilita : Mac OS Licence : Plná verze Hardwarové požadavky : 512 MB RAM Typ : Stereo effect Podporované formáty pluginů : AAX Země původu : Spojené království Podporované formáty pluginů : VST3 Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Software : Effect Plugins Systémové požadavky : Win Vista< Systémové požadavky : Mac OSX 10.9

Produkt je výrobek značky Nugen Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Nugen Audio, Počítačový software Nugen Audio, Multimediální software Nugen Audio, Software na úpravu zvuku Nugen Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nugen Audio Halo Downmix a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nugen Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nugen Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nugen Audio Halo Downmix
Právě si prohlížíte...

7368,- Kč