Newfangled Saturate

Newfangled Saturate
1 208 1 208 1371
1 208,- Kč

Původní cena: 1 208,- Kč


Hodnocení:


Newfangled Saturate z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Newfangled Saturate .

Detailní informace

Saturate je algoritmus Spectral Clipper, který je populární v Elevate Mastering Limiter. Dva ovládací prvky Saturate ovládají sofistikovaný motor na zpracování signálu, který mu umožňuje probudit signál bez ovlivnění tonální rovnováhy bez ohledu na to, jak silně na něj stisknete. Přidejte až 24 dB overdrive aniž abyste vytvořili "tupý" nebo tlumený zvuk. Ovládání SHAPE navíc umožňuje pl...ynulé přepínání mezi tvrdým ořezáváním a matematicky nejhladší možnou křivkou. Použijte Saturate na probuzení jednotlivých skladeb nebo celého mixu.Saturate využívá speciální technologii Spectral Clipper, která přidává jemnější detaily zpět do nasyceného signálu. Signál je stále nasycen na základě křivky, ale sinusové vlny na různých frekvencích jsou zpracovány nezávisle, což znamená, že velké nízké frekvence nevytlačí frekvence s jemnějšími detaily a že tónové vyvážení na výstupu je stejné jako na vstupu - jen s přidanými harmoniemi.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Země původu : USA Typ : Saturation Podporované formáty pluginů : RTAS Licence : Plná verze Podporované formáty pluginů : AAX Typ : Virtuální efekt Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : AU Podporované formáty pluginů : VST Kompatibilita : Windows Software : Effect Plugins Typ : Overdrive Podporované formáty pluginů : VST3 Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW

Produkt je výrobek značky Newfangled.

Procházet zboží z kategorie Software Newfangled, Počítačový software Newfangled, Multimediální software Newfangled, Software pro skládání hudby Newfangled.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Newfangled Saturate a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Newfangled a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Newfangled najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Newfangled Saturate
Právě si prohlížíte...

1208,- Kč