Newfangled Eventide Generate - 31% sleva

-31%
Newfangled Eventide Generate
2 440 3 561 1782
2 440,- Kč

Původní cena: 3 561,- Kč


Hodnocení:


Newfangled Eventide Generate z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Newfangled Eventide Generate .

Zlevněné zboží

Posuňte Chaos na další úroveň s Generate. Generate, vyvinutý společností Newfangled Audio, je markýzový polysyntetizátor kombinující několik revolučních chaotických oscilátorů se všemi funkcemi, které byste očekávali od prvotřídního syntetizátoru. Vytvořte nádherně komplexní pady, teplé pohyblivé klávesy, nervózně sekvenovány basy, neovladatelné svody a neuvě...řitelné textury.Generate je založen na sadě chaotických generátorů. To, co zpočátku vypadá jako náhodnost, obsahuje základní vzorce, vzájemnou propojenost, neustálé smyčky zpětné vazby, opakování, sebapodobnosť, fraktály a sebeorganizaci. Každý z 8 chaotických generátorů Generate přináší tyto základní vzorce a vytváří oscilátor, který může plynule přecházet ze sinusové vlny do úplného chaosu, přičemž je s tímto prostředím možné pracovat. Vytvořené hudební textury zahrnují zkreslení, harmonie, grunge, static a šum - všechny mohou být předvídatelně nebo nepředvídatelně modulované.Chaotické generátory Generate jsou nasměrovány dle vašeho výběru mezi vlnovody Buchla nebo novými animovanými nebo fraktálovými vlnovody, přičemž každý přidává jedinečné podtóny. Tyto moduly se kombinují a vytvářejí všestranný a hudební hlas s vlastní jedinečnou chutí.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Země původu : USA Kompatibilita : Windows Software : Effect Plugins Licence : Plná verze Podporované formáty pluginů : VST3 Podporované formáty pluginů : AU Typ : Synth Module Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : VST Typ : Virtuální efekt Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : AAX

Produkt je výrobek značky Newfangled.

Procházet zboží z kategorie Software Newfangled, Počítačový software Newfangled, Multimediální software Newfangled, Software pro skládání hudby Newfangled.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Newfangled Eventide Generate a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Newfangled a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Newfangled najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Newfangled Eventide Generate
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

2440,- Kč