Newfangled EQuivocate

Newfangled EQuivocate
2 440 2 366 1145
2 440,- Kč

Původní cena: 2 366,- Kč


Hodnocení:


Newfangled EQuivocate z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Newfangled EQuivocate .

Detailní informace

Zvukové filtry EQuivocate a odpovídající funkce EQ jsou ideální na mixování a mastering, díky čemuž je neuvěřitelně výkonný, snadno se používá a zní přirozeně.EQuivocate používá filtry, které jsou modelovány podle lidského sluchu. Každé z 26 kritických pásem působí na jinou část vašeho vnitřního ucha, díky čemuž zní jakákoli kombinace nastaven&i...acute; co nejpřirozeněji. V kombinaci s tvarem filtru s lineární fází, který snižuje pre-echo, dělá EQuivocate EQ s rozdílem, který můžete slyšet.Použijte funkci Match EQ od EQuivocate, aby se zvuk vaší stopy shodoval nebo doplňoval zvukový signál vysílaný do bočního řetězce. Můžete ho použít i na to, aby se finální předloha shodovala s tónem referenční stopy nebo aby pomohla začlenit zvuk do hustého mixu a na rozdíl od jiných doplňkových EQ plug-inů, EQuivocate poskytuje transparentní shodu, aniž se pokoušel modelovat nepostřehnutelné rozdíly, které mohou způsobit to, že odpovídající EQ zní nepřirozeně. Vložte svou oblíbenou skladbu nebo samostatný track a okamžitě proměňte svůj tón tak, aby odpovídal vašim požadavkům.26 filtrů je rozmístěno podél Mel Spectrum, ale filtry a jejich frekvence si můžete přizpůsobit. V kombinaci s možnostmi použitelnosti, jako je automatická kompenzace úrovně, kreslení křivky ekvalizéru a individuální sóla pro každé kritické pásmo, je EQuivocate stejně výkonný jako přesný.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Podporované formáty pluginů : VST3 Typ : Virtuální efekt Kompatibilita : Mac OS Země původu : USA Licence : Plná verze Software : Effect Plugins Typ : Ekvalizér Podporované formáty pluginů : VST Podporované formáty pluginů : AU Podporované formáty pluginů : AAX Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Kompatibilita : Windows

Produkt je výrobek značky Newfangled.

Procházet zboží z kategorie Software Newfangled, Počítačový software Newfangled, Multimediální software Newfangled, Software pro skládání hudby Newfangled.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Newfangled EQuivocate a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Newfangled a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Newfangled najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Newfangled EQuivocate
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč