GForce OB-E v2

GForce OB-E v2
4 574 4 532 1802
4 574,- Kč

Původní cena: 4 532,- Kč


Hodnocení:


GForce OB-E v2 z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným GForce OB-E v2 .

Detailní informace

OB-E je GForce pohled na legendární 8-Voice. Více než jen emulace, OB-E nabízí jedinečný hudební zážitek. Zní ohromně a přenese ikonický 8-hlasý modul na bázi Synthesizer Expander Module (SEM®) (aka EVS) do nového zvukového území prostřednictvím řady vylepšení a doplňků.Koncept 8-Voice je ve skutečnosti velmi jednoduchý; založený na jediném SEM obsahujícím dva VCO s pulzními a pilovitými křivkami, dva generátory obálek ADS, jeden LFO a magický Multi-Mode Filtr. Samostatně je každý SEM monofonní, ale v 8-Voice, protože existuje osm SEM spouštěný...ch polyfonní klaviaturou, máte vynikající osmitonový polyfonní syntezátor.Přestože je OB-E v srdci jednoduchý, je podle vědomostí GForce prvním virtuálním nástrojem s úplným hlasovým ovládáním. Tato jedinečná Octaphonic architektura nabízí poprvé v digitální sféře svěží a vzrušující kreativní možnosti hudebním producentům, skladatelům a zvukovým designérům.Poznámka: OB-E je v současnosti pouze pro Mac.Stažení: https://www.gforcesoftware.com/account/Informace: https://www.gforcesoftware.com/products/obe/ Typ : Synth Podporované formáty pluginů : AAX Počet zvuků : 600.0 Počet presetů :
600 Typy efektů : Delay Typy efektů : LFO Typy efektů : Sequencer Kompresor : Ne EQ : Ne Vestavěné efekty : Ano Hardwarové požadavky : Intel Systémové požadavky : Mac OSX 10.11 (64-bit) Arpeggiator : Ne Země původu : Spojené království Envelope : Ano Podporované formáty pluginů : AU Sound Engine : Sample based Typ : Virtual Instrument Kompatibilita : Mac OS Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Licence : Plná verze Hardwarové požadavky : M1 Mac Podporované formáty pluginů : VST Podporované formáty : Stand-alone

Produkt je výrobek značky Gforce.

Procházet zboží z kategorie Software Gforce, Počítačový software Gforce, Multimediální software Gforce, Software pro skládání hudby Gforce.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GForce OB-E v2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gforce a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gforce najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GForce OB-E v2
Právě si prohlížíte...

4574,- Kč