Eventide UltraTap

Eventide UltraTap
2 440 2 366 954
2 440,- Kč

Původní cena: 2 366,- Kč


Hodnocení:


Eventide UltraTap z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide UltraTap .

Detailní informace

UltraTap je jedinečný multi-tap efekt schopný rytmických delayů, glitch reverbů, obrovského nárůstu pad-like hlasitosti a mimořádné modulace. Je to dokonalý nástroj pro vytváření výplní bicích, vokálních sborů, nafouknutých kytarových akordů a dalších vyvíjejících se efektů - vše od obrácených reverbů až po hromadný kostelní sbor zpívajíc...í gregoriánský chorál v katedrále Notre-Dame!Představte si UltraTap jako matku všech Echoplexů a nebudete od toho příliš daleko.UltraTap, navržený pro manipulaci v reálném čase, obsahuje The Ribbon, inovativní ovládání, které umožňuje naprogramovat dvě nastavení pro jakoukoli kombinaci ovládacích prvků a plynule mezi nimi přecházet.Programovatelný HotSwitch umožňuje okamžitý přechod na alternativní nastavení stisknutím tlačítka. Tato kombinace ovládacích prvků vám má co nejvíce přiblížit zážitek ze skutečného hardwarového ladění.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Země původu : USA Kompatibilita : Windows Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : AAX Typ : Reverb Licence : Plná verze Software : Effect Plugins Typ : Virtuální efekt Podporované formáty pluginů : VST Typ : Delay Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilita : Mac OS Typ : Modulator

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide UltraTap a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide UltraTap
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč