Eventide UltraChannel

Eventide UltraChannel
6 136 5 949 1067
6 136,- Kč

Původní cena: 5 949,- Kč


Hodnocení:


Eventide UltraChannel z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide UltraChannel .

Detailní informace

UltraChannel™ je vysoce přesný kanálový pás, který obsahuje několik verzí legendárních efektů Eventide nabitých funkcemi, vše v jednom pluginu. Ať už mixování nebo mastering, bez ohledu na žánr, UltraChannel je dokonalým nástrojem pro oživení vašich skladeb a mixů. Nejenže má výkon na profesionální úrovni, ale je také nejuniverzálnějším dostupným kan&aa...cute;lovým pásem díky exkluzivnímu směrování FlexiPath™, které umožňuje objednávání procesorů na základě požadovaného pracovního postupu. UltraChannel září ve vyplňování prostoru pro jakýkoli nástroj nebo zpěv, aby se přesně zapadl. Existuje nekonečné množství způsobů, jak generovat přesné tónové, dynamické a frekvenční charakteristiky, které hledáte. Navíc díky podpoře pro boční spojování můžete použít alternativní zdroj zvuku k zabarvení charakteristik vašeho hlavního signálu. Nebyl by to Eventide, kdyby neobsahoval i funkci micro pitch (z vlajkové hardwarové lodi H8000) pro zesílení nebo zvýšení stereo šíření jakéhokoli nástroje nebo vokálu.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : AAX Licence : Plná verze Software : Effect Plugins Typ : Channel Strip Kompatibilita : Mac OS Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : VST Typ : Virtuální efekt Země původu : USA Podporované formáty pluginů : AU

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide UltraChannel a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide UltraChannel
Právě si prohlížíte...

6136,- Kč