Eventide Spring

Eventide Spring
2 440 2 366 1514
2 440,- Kč

Původní cena: 2 366,- Kč


Hodnocení:


Eventide Spring z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide Spring .

Detailní informace

Spring Reverb modeluje zvuk a charakter populárních pružinových reverbů, které se nacházejí v kytarových zesilovačích, spopularizovaných hudbou Surf, Garage a Rockabilly. Spring jde o krok dále tím, že umožňuje manipulaci s fyzickými parametry, které nejsou běžně dostupné v reálné pružinové verzi. Výsledky se liší od věrných rekreací skutečných pružin až po výrazné nov&eac...ute; zvuky, které posouvají fyzické hranice reverbu.Tento vintage reverb zvuk původně odvozen od odrazů zvukových vln procházejících pružinami byl pro 21. století propracovaný. Eventide Spring obsahuje dvě různě velké "pružinové konstrukce" se schopností morfovat mezi jednou a třemi pružinami. Jednoduše naprogramujte Ribbon na bezproblémový přechod mezi jakýmikoli dvěma nastaveními v reálném čase! Přidáno tube-amp style tremolo může být směrováno před nebo po pružině, což vede k bezkonkurenční schopnosti vytvořit si vlastní jedinečný zvuk reverbu. Změňte intenzitu změnou hloubky tremola a upravte frekvenci tremola v Hz nebo hodnotu noty při synchronizaci tempa s vaším projektem.Chcete větší kontrolu nad svým tónem? Pružina má ovládací prvky na nezávislou manipulaci s frekvencí tlumení pro spodní i horní část. Získejte ještě více vyzvánění ze své pružiny úpravou množství kovové rezonance přítomné ve frekvenci vysokého tlumení. Kytaristé milují tuto surf atmosféru, ale všichni ostatní kreativní hudebníci zjistí, že Spring dává vyniknout i klávesům, zpěvu, bicím a množství dalších nástrojů.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Typ : Reverb Podporované formáty pluginů : AAX Kompatibilita : Windows Typ : Virtuální efekt Licence : Plná verze Kompatibilita : Mac OS Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : VST Software : Effect Plugins Podporované formáty pluginů : AU Země původu : USA

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide Spring a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide Spring
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč