Eventide SP2016 Reverb

Eventide SP2016 Reverb
6 136 5 949 366
6 136,- Kč

Původní cena: 5 949,- Kč


Hodnocení:


Eventide SP2016 Reverb z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide SP2016 Reverb .

Detailní informace

SP2016 byl prvním programovatelným efektovým boxem dostupným na trhu. V roce 1982 představili koncept "pluginu" do profesionálního audio světa se skutečnými hardwarovými čipy zapojenými pod kapotu. SP2016, uctíván pro své charakteristické reverby, používali zejména Dave Pensado, George Massenburg, Alan Sides, Roy Hendrickson, Jack Douglas a Mick Guzauski. Svěží reverb lze slyšet na nespočetných hitech od Talking Heads, A...dele, Mariah Carey, Eminema a dalších. Nyní je tento charakteristický zvuk dostupný pro váš DAW.Reverby SP2016 přilákaly loajální uživatelskou základnu použitím konkrétní směsi umění a vědy - konečným výsledkem je efekt, který zní přirozeně a výrazně. Plug-in obsahuje autentické emulace algoritmů Room, Stereo Room a Hi-Density Plate, přičemž každý je dostupný ve dvou verzích: Vintage a Modern. Vintage algoritmy jsou věrné původní verzi až po bitovou hloubku. Moderní algoritmy jsou jasnější, rozptýlenější a využívají vyšší bitovou hloubku.Algoritmy přirozeně napodobují každý aspekt zvuku skutečného fyzického prostředí - od složitých časných odrazů, přes přirozený způsob jakým se hustota ozvěny zvyšuje s časem, až po hladký gaussovský rozpad dozvuku. Je to výkonná simulace, která se hodí na parametrické řízení.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Země původu : USA Kompatibilita : Windows Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : AU Typ : Virtuální efekt Podporované formáty pluginů : VST3 Licence : Plná verze Podporované formáty pluginů : VST Typ : Reverb Software : Effect Plugins Podporované formáty pluginů : AAX Kompatibilita : Mac OS

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide SP2016 Reverb a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide SP2016 Reverb
Právě si prohlížíte...

6136,- Kč