Eventide RotaryMod

Eventide RotaryMod
2 440 2 366 604
2 440,- Kč

Původní cena: 2 366,- Kč


Hodnocení:


Eventide RotaryMod z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide RotaryMod .

Detailní informace

Rotary Mod je efekt rotujícího kabinetu, který simuluje reproduktor Leslie. Stejně jako původní zvuk odvozený od reproduktorového kabinetu Leslie v proslulém Hammond organu, plug-in vytváří pulzní vibrato efekt v závislosti na rychlosti otáčení. Rotary nabízí přesné ovládání pro nastavení přesného množství pohybu, který potřebujete. Tento klasický, spletitý efekt byl použi...t na nesčetných hitových nahrávkách na prudkou transformaci kytar, baskytar, syntezátorů a dokonce i vokálů. Tato ikonická emulace, kterou používají zejména The Beatles, Beach Boys, Cream a Pink Floyd, přináší klasickou vířivou modulaci ze 60. let do 21. století přímo k vám.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Kompatibilita : Windows Licence : Plná verze Typ : Virtuální efekt Podporované formáty pluginů : AAX Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : AU Podporované formáty pluginů : VST3 Země původu : USA Typ : Rotary Podporované formáty pluginů : VST Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Software : Effect Plugins

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide RotaryMod a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide RotaryMod
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč