Eventide Quadravox

Eventide Quadravox
2 440 2 366 2198
2 440,- Kč

Původní cena: 2 366,- Kč


Hodnocení:


Eventide Quadravox z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide Quadravox .

Detailní informace

Quadravox je jedinečný kompoziční nástroj navržený tak, aby inspiroval při psaní skladeb, skládal harmonie, rozšiřoval nástroje a nabízel kreativní inovativní rytmické sekvence. S Quadravoxem můžete přijmout jakékoli příchozí tóny včetně bicích a generovat až čtyři hlasy na základě zvolené tóniny a intervalu časování. Je optimalizován pro více instancí, takže vaše s...kladby mohou navzájem působit prostřednictvím krásných harmonií a úžasných sekvencí.Ovládací prvky Quadravox jsou intuitivní a umožňují rychlé nastavení parametrů nebo zadávání hodnot. Každý ze čtyř hlasů může být nezávisle ovládán úrovní, posouváním, časem delayu se zpětnou vazbou a výškou, včetně typu hudebního intervalu. Efekt lze dokonce synchronizovat s DAW tempem pro silné, melodické a rytmické delaye.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Podporované formáty pluginů : AU Typ : Multi-FX Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Typ : Virtuální efekt Země původu : USA Licence : Plná verze Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : AAX Software : Effect Plugins

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide Quadravox a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide Quadravox
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč