Eventide MicroPitch

Eventide MicroPitch
2 440 2 366 2167
2 440,- Kč

Původní cena: 2 366,- Kč


Hodnocení:


Eventide MicroPitch z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide MicroPitch .

Detailní informace

MicroPitch je převodník výšky tónu s jemným rozlišením pro jemné zesílení tónů plus delay pro dramatické slap-back efekty. MicroPitch je nejnovější inkarnací ikonického efektu, který vytvořil Eventide v 70. letech. S každou generací Eventide přidával, zdokonaloval, vylepšoval a stavěl na svých legendárních předchůdcích.MicroPitch vás může posunout dále jako běžn&eac...ute; stereo efekty jednoduchých micropitch plug-inů. Jde nad rámec tím, že vám umožňuje mixovat rozladěné a opožděné verze vašeho zdroje, čímž vytváří hloubku a dimenze, které dříve nebyly možné. S jeho rozšířenými ovládacími prvky můžete dosáhnout hluboké skoky, strašidelné ozvěny a nedotčené sborové efekty.A jako všechny zásuvné moduly série H9, i MicroPitch je navržen tak, aby "hrál". RIBBON umožňuje přecházet mezi dvěma zcela odlišnými nastaveními. Použijte Ribbon na přidání trochu "života" během mixování. Pro uživatele stolních počítačů připojte MIDI klávesy a získejte kontrolu nad Ribbon pomocí mod kolečka s dotykovým ovládáním tohoto intuitivního makra.Doplněk byl vylepšen pro experimentování a živé vystoupení a doladěn pro váš stolní počítač, notebook nebo iPad. Slibuje také mnohem více možností ladění než jednoduché doplňky na změnu výšky tónu. Ovládací prvky tónu, modulace a zpětné vazby poskytují prostor pro výrobní techniky, které upoutají pozornost. Uvolněte celou řadu parametrů MicroPitch a můžete objevit bohaté opakující se delaye, silné modulace a speciální efekty synchronizované s tempem.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : VST Typ : Virtuální efekt Podporované formáty pluginů : AU Software : Effect Plugins Kompatibilita : Windows Kompatibilita : Mac OS Licence : Plná verze Typ : Delay Podporované formáty pluginů : AAX Země původu : USA Podporované formáty pluginů : VST3

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide MicroPitch a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide MicroPitch
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč