Eventide Instant Flanger Mk II

Eventide Instant Flanger Mk II
3 179 3 083 551
3 179,- Kč

Původní cena: 3 083,- Kč


Hodnocení:


Eventide Instant Flanger Mk II z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide Instant Flanger Mk II .

Detailní informace

Instant Flanger Mk II přináší skvělý zvuk vintage tape flanging do vašeho plug-in toolboxu. Instant Flanger, autentická emulace původního studiového rackmountu z roku 1975, byl skvěle použitý ve skladbě "Ashes to Ashes" od Davida Bowieho a "Time After Time" od Cyndi Lauper. Skutečně všestranný nástroj, inženýři a producenti jej použili na stereo dolaďování, jemné modulace, dvojité sledování a extrémní...; flange efekty.Proměňte ploché mono kytary na obrovské stereo leady nebo nechte svůj jednokanálový syntetizátor vyplnit strany vašeho mixu pseudo stereem. Instant Flanger Mk II má duální výstupy, které vytvářejí tři různé zvukové obrazy - "Mělké", "Hluboké" a "Široké". Kombinace režimu "Wide" s ovládacím prvkem "Low Cut" je jednoduchý způsob, jak umístit několik harmonii za lead. Jemně dolaďte rezonanci vašeho flange efektu pomocí ovládacích prvků "Hloubka" a "Zpětná vazba".DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Země původu : USA Typ : Flanger Podporované formáty pluginů : AAX Software : Effect Plugins Kompatibilita : Mac OS Licence : Plná verze Typ : Virtuální efekt Kompatibilita : Windows Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : VST Podporované formáty pluginů : AU

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide Instant Flanger Mk II a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide Instant Flanger Mk II
Právě si prohlížíte...

3179,- Kč