Eventide CrushStation

Eventide CrushStation
2 440 2 366 1488
2 440,- Kč

Původní cena: 2 366,- Kč


Hodnocení:


Eventide CrushStation z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eventide CrushStation .

Detailní informace

CrushStation je všestranná platforma nejlepšího stereo zkreslení ve své třídě pro váš Mac, PC nebo iPad / iPhone. Jeho ovládací prvky dokáží posunout váš tón od krémové sytosti až po brutální zvukový atak. Ale zkreslení je pouze výchozím bodem. CrushStation přináší do mixu multiefekty přidáním třípásmového ekvalizéru,... komprese, oktávového mixu a jedinečného Eventide ovládání Sag. Použijte MIX Control na smíchání vašeho suchého signálu s CrushStation k vytvoření paralelní komprese, zkreslení a jiných kreativních efektů.Kombinace ingrediencí CrushStation vytváří plugin, který vyniká třemi širokými způsoby nasazení efektů zkreslení. Expert a autor FX, Alex Case, jejich označuje jako "3F": FIT, FIX a FEATURE.DOWNLOAD: https://www.eventideaudio.com/downloads/  Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : VST3 Licence : Plná verze Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST2 Podporované formáty pluginů : AAX Země původu : USA Software : Effect Plugins Podporované formáty pluginů : AU Typ : Virtuální efekt Typ : Distortion Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Typ : Overdrive

Produkt je výrobek značky Eventide.

Procházet zboží z kategorie Software Eventide, Počítačový software Eventide, Multimediální software Eventide, Software pro skládání hudby Eventide.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eventide CrushStation a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eventide a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eventide najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eventide CrushStation
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč