Cherry Audio PS-20 Polyphonic

Cherry Audio PS-20 Polyphonic
663 657 192
663,- Kč

Původní cena: 657,- Kč


Hodnocení:


Cherry Audio PS-20 Polyphonic z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cherry Audio PS-20 Polyphonic .

Detailní informace

PS-20 je ultra realistická, polyfonní, hot-roded pocta proslavenému MS-20 od Korg. V první řadě, dvojité hornopropustné/dolnopropustné filtry PS-20 super přesně vytvářejí slavný chraplavý zvuk MS-20 v celé jeho hučivé, křičící slávě. Kromě jedinečných filtrů je dalším charakteristickým rysem MS-20 jeho patch panel v modulárním stylu. Překonfigurovali jsme patch panel z původního nástroje, přidali jsme spoustu požadovaných vstupních a výstupních patch bodů pro všechny oscilátory, filtry a VCA, opravili jsme matoucí terminologii originálu a přida...li několik doplňků, které výrazně rozšiřují jeho použitelnost.Každá část nástroje byla „zalita“ vražednými funkcemi, včetně 16-notové polyfonie, unikátního třívrstvého, osmikrokového sekvenceru s flexibilními CV výstupy a integrovaných efektů, včetně brutálního zkreslení, modulačního echa se stereo rozpětím. a svěží digitální reverb s fantastickými emulacemi pružin a ploten. Super přesné modelování klasických hornopropustných a dolnopropustných filtrů ve stylu MSK dispozici je až 16hlasá polyfonie s náhodným posouváním hlasuVíce než 320 ohromujících předvolebTříkanálový, osmikrokový sekvencer s 1/2-krokovým kvantizérem a synchronizací tempaRežim akordové paměti s jednou klávesouRozšířený a zjednodušený plně funkční patch panelPokročilý systém kabeláže patch panelů nové generace od Voltage ModularSekce externího signálového procesoru s normalizovaným vstupem do bočního řetězceVerze virtuálních nástrojů a efektových pluginů jsou součástíTempo synchronizovatelný modulační generátorUnison rozladění pro masivní leadové a basové zvukyPokročilé zvětšení uživatelského rozhraní jedním kliknutímPodpora MPEČtyři uživatelsky volitelné barevné motivy rozhraníZkreslení, reverb ve studiové kvalitě a mod echo se synchronizací tempaPlné MIDI ovládání a DAW automatizace pro všechny ovládací prvkyPS-20 je k dispozici ve formátech AU, VST, VST3, AAX a ve standalone formátech. Požadavky macOS: macOS 10.9 nebo novější (včetně macOS 12), vyžaduje se 64-bit. Nativní podpora procesoru Apple M1. Doporučuje se čtyřjádrový počítač s 8 GB RAM.Požadavky Windows: Windows 7 nebo vyšší (včetně Windows 11), vyžaduje se 64-bit. Doporučuje se čtyřjádrový počítač s 8 GB RAM. Stažení: https://store.cherryaudio.com/redeem?ref=resellerInformace: https://cherryaudio.com/products/ps-20 Licence : Plná verze Typ : Virtual Instrument Hardwarové požadavky : Intel Core i5 Hardwarové požadavky : 8 GB RAM Oscilátory : Ano Podporované formáty pluginů : AAX Podporované formáty pluginů : VST Podporované formáty pluginů : VST3 Podporované formáty pluginů : AU Počet presetů : 400 Vestavěné efekty : Ano

Produkt je výrobek značky Cherry Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Cherry Audio, Počítačový software Cherry Audio, Multimediální software Cherry Audio, Software pro skládání hudby Cherry Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 162,- Kč
1 143,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cherry Audio PS-20 Polyphonic a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cherry Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cherry Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cherry Audio PS-20 Polyphonic
Právě si prohlížíte...

663,- Kč