Cherry Audio Polymode

Cherry Audio Polymode
892 884 1409
892,- Kč

Původní cena: 884,- Kč


Hodnocení:


Cherry Audio Polymode z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cherry Audio Polymode .

Detailní informace

Polymode je inspirován přelomovým syntezátorem Moog Polymoog. Jeden z prvních polyfonních syntezátorů na světě, jeho jedinečná implementace více paralelních filtrů a směrování módů mu dodávají zvuk jako žádný jiný syntezátor. A přestože původní Polymoog zněl neuvěřitelně, jeho provoz mohl být náročný a byl náchylný k poruchám. Cherry Audio Polymode obchází všechny nevýhody původního nástroje a výrazně rozšiřuje jeho možnosti. Se zjednodušeným uživatelským rozhraním a obrovskými modulačními možnostmi nastavuje Polymode nový standard pro animovan...é, zvukově se vyvíjející smyčcové, padové a sborové tóny. Přesně obnovuje neobvyklou parafonickou architekturu původního nástrojeVíce než 150 předvoleb32hlasá polyfonieRozsáhlé modulační směrování pro téměř všechny parametry syntézyČetné zdroje modulace včetně velocity, tlaku, hluku a dalšíchSoučasně dostupné pilové a pulzní vlny pro obě řady oscilátorůSuper přesně vytvořené filtry „režimu“.Rozšířená sekce rezonátorů s LFO, sklony 12db/24db a režimem notchKlasický 24db filtrIntegrovaný soubor, phaser, tempo-synchronizované echo a reverbKlasický třísborový režim ve stylu SolinaDva bonusové LFO s pěti průběhy a synchronizací tempaPokročilé zvětšení uživatelského rozhraní jedním kliknutímPlné MIDI ovládání a plná automatizace DAW pro všechny ovládací prvkyPolymode Synthesizer je dostupný ve formátech AU, VST, VST3, AAX a standalone formátech. Požadavky macOS: macOS 10.9 nebo novější (včetně macOS 12), vyžaduje se 64-bit. Nativní podpora procesoru Apple M1. Doporučuje se čtyřjádrový počítač s 8 GB RAM.Požadavky Windows: Windows 7 nebo vyšší (včetně Windows 11), vyžaduje se 64-bit. Doporučuje se čtyřjádrový počítač s 8 GB RAM. Stažení: https://store.cherryaudio.com/redeem?ref=resellerInformace: https://cherryaudio.com/products/polymode-synthesizer Počet presetů : 150+ Podporované formáty pluginů : VST Podporované formáty pluginů : VST3 Typ : Virtual Instrument Hardwarové požadavky : Intel Core i5 Podporované formáty pluginů : AAX Podporované formáty pluginů : AU Licence : Plná verze Oscilátory : Ano Hardwarové požadavky : 8 GB RAM Typ : Synth Vestavěné efekty : Ano

Produkt je výrobek značky Cherry Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Cherry Audio, Počítačový software Cherry Audio, Multimediální software Cherry Audio, Software pro skládání hudby Cherry Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 162,- Kč
1 143,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cherry Audio Polymode a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cherry Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cherry Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cherry Audio Polymode
Právě si prohlížíte...

892,- Kč