Cherry Audio Memorymode

Cherry Audio Memorymode
1 121 1 110 2055
1 121,- Kč

Původní cena: 1 110,- Kč


Hodnocení:


Cherry Audio Memorymode z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cherry Audio Memorymode .

Detailní informace

Memorymode je založen na jednom z nejlépe znějících polyfonních programovatelných analogových syntezátorů 80. let – legendárním syntezátoru Memorymoog. Memorymoog, vydaný v roce 1982, zvýšil zvukovou laťku svým svěžím, výkonným analogovým zvukem. Memorymode byl odborně vytvořen na základě vintage Memorymoog, který původně vlastnila jazzová legenda Chick Corea. Rozšiřuje originál, aniž by ohrozil zvuk nebo funkčnost, díky kterým byl skvělý, a odstraňuje problémy se spolehlivostí, údržbou a laděním originálu. Uživatelské rozhraní bylo zefektivněn...o a zjednodušeno, přičemž se aktualizovala numerická klávesnice a příkazová čísla původního nástroje s rychlými, snadno použitelnými kontextovými nabídkami a vylepšeným oknem pro zobrazení hodnot. Přesně vytvořený filtr s volitelným sklonem 12 a 24 dB/oktávuAutenticky modelovaná architektura hlasu tří oscilátorůAž 16hlasá polyfonieVíce než 600 předvoleb naprogramovaných zkušenými odborníkyRozšířená část Hlasová modulace až se šesti simultánními cíliVylepšená sekce arpeggia se synchronizací tempaKontrola driftu pro zvýšený analogový realismusTempo synchronizovatelné LFORozladitelný unisono režim s až 48 oscilátory na klávesuVylepšený režim akordové paměti s jednou klávesouModerní tlačítko pro silné basy a krystalické výškyVysoce optimalizované kódování pro vysoký výkon s ultranízkým zatížením procesoruPokročilé zvětšení uživatelského rozhraní jedním kliknutímKomplexní podpora MPEPhaser, ensemble, delay se synchronizací tempa a reverb ve studiové kvalitěPlné MIDI ovládání a DAW automatizace pro všechny ovládací prvkyPaměťový režim je dostupný ve formátech AU, VST, VST3, AAX a ve standalone formátech. Požadavky macOS: macOS 10.9 nebo novější (včetně macOS 12), vyžaduje se 64-bit. Nativní podpora procesoru Apple M1. Doporučuje se čtyřjádrový počítač s 8 GB RAM.Požadavky Windows: Windows 7 nebo vyšší (včetně Windows 11), vyžaduje se 64-bit. Doporučuje se čtyřjádrový počítač s 8 GB RAM. Stažení: https://store.cherryaudio.com/redeem?ref=resellerInformace: https://cherryaudio.com/products/memorymode Hardwarové požadavky : Intel Core i5 Typ : Virtual Instrument Hardwarové požadavky : 8 GB RAM Podporované formáty pluginů : VST3 Oscilátory : Ano Počet presetů :
600 Typ : Synth Licence : Plná verze Podporované formáty pluginů : VST Podporované formáty pluginů : AU Vestavěné efekty : Ano Podporované formáty pluginů : AAX

Produkt je výrobek značky Cherry Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Cherry Audio, Počítačový software Cherry Audio, Multimediální software Cherry Audio, Software pro skládání hudby Cherry Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 399,- Kč
2 158,- Kč
Detail
1 162,- Kč
1 143,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cherry Audio Memorymode a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cherry Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cherry Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cherry Audio Memorymode
Právě si prohlížíte...

1121,- Kč