Cherry Audio Eight Voice

Cherry Audio Eight Voice
892 884 697
892,- Kč

Původní cena: 884,- Kč


Hodnocení:


Cherry Audio Eight Voice z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cherry Audio Eight Voice .

Detailní informace

Náš dosud nejambicióznější nástroj, polyfonní syntetizátor Eight Voice od Cherry Audio, pečlivě napodobuje obrovský zvuk Oberheim Eight Voice, jednoho z nejvzácnějších a nejžádanějších historických nástrojů na světě. Před moderním mikroprocesorovým řízením, jeho osm nezávislých duálních oscilátorových hlasových modulů může být náročné na programování. Jedinečné ovládací prvky Voice Link značky Cherry Audio Eight Voice umožňují snadné a výkonné seskupování ovládacích prvků hlasového modulu, čímž se eliminuje individuální nastavení ovládacích prv...ků každého modulu, když jsou požadovány homogenní poly zvuky. Tlačítka umožňují okamžité zvětšení libovolné části uživatelského rozhraní, díky čemuž je programování zvuku hračkou a masivní flexibilní režimy přiřazování klaviatury umožňují nekonečné možnosti zónování mono a poly klávesnice a vrstvení. Celkově jsme proměnili skličující uživatelské rozhraní originálu v zábavný a příjemný mondo poly synth zážitek. Osm plně nezávislých duálních oscilátorových hlasových modulůMultimódová emulace filtru Oberheim od oceňovaného designéra syntezátorů Marka Bartona (MRB)Více než 330 předvolebMasivní konfigurovatelné režimy přiřazení mono a poly klávesniceNezávislá nastavení rozsahu kláves pro nekonečné možnosti vrstvení a zónováníSuper flexibilní hlasové propojení pro výkonné seskupování hlasového ovládáníTlačítka zaostření pro okamžité zvětšení všech oblastí uživatelského rozhraníDvě samostatné poly přiřazovací sběrnice pro vytváření vrstvených poly patchůDodatečné LFO se šesti průběhy a synchronizací tempa8-krokový mini sekvencer s 1/2-krokovým kvantizérem a synchronizací tempaReverb ve studiové kvalitě se synchronizací tempaPlné MIDI ovládání a DAW automatizace pro všechny ovládací prvkyOsm hlasových syntezátorů je k dispozici ve formátech AU, VST, VST3, AAX a standalone formátech. Požadavky macOS: macOS 10.9 nebo novější (včetně macOS 12), vyžaduje se 64-bit. Nativní podpora procesoru Apple M1. Doporučuje se čtyřjádrový počítač s 8 GB RAM.Požadavky Windows: Windows 7 nebo vyšší (včetně Windows 11), vyžaduje se 64-bit. Doporučuje se čtyřjádrový počítač s 8 GB RAM. Stažení: https://store.cherryaudio.com/redeem?ref=resellerInformace: https://cherryaudio.com/products/eight-voice Podporované formáty pluginů : AAX Počet presetů : 300 Podporované formáty pluginů : AU Vestavěné efekty : Ano Podporované formáty pluginů : VST3 Oscilátory : Ano Hardwarové požadavky : 8 GB RAM Typ : Synth Hardwarové požadavky : Intel Core i5 Typ : Virtual Instrument Podporované formáty pluginů : VST Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Cherry Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Cherry Audio, Počítačový software Cherry Audio, Multimediální software Cherry Audio, Software pro skládání hudby Cherry Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 939,- Kč
8 559,- Kč
Detail
1 162,- Kč
1 143,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cherry Audio Eight Voice a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cherry Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cherry Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cherry Audio Eight Voice
Právě si prohlížíte...

892,- Kč