AyaicWare Ceilings of Sound Pro

AyaicWare Ceilings of Sound Pro
4 551 4 511 1340
4 551,- Kč

Původní cena: 4 511,- Kč


Hodnocení:


AyaicWare Ceilings of Sound Pro z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným AyaicWare Ceilings of Sound Pro .

Detailní informace

Ceilings Of Sound Pro je první AyaicWare Hyper-EQ a skutečně jedinečný ekvalizér, navržený tak, aby zefektivnil vaše úpravy a zachytil detaily a presence ve vašem mixu. Je to také první ekvalizér, který zahrnuje spektrum šumu jako vyrovnávací „knoflíky“.* 15 uživatelsky definovatelných „stropních“ pásem, z nichž každé obsahuje 49 noise-slopes, vám umožňuje vytvářet tvary zvukového stropu, které řídí nastavení 50/31-pásmového grafického ekvalizéru. EQ pracuje při nulové latenci, nízké zátěži CPU, přesto je vysoce přesný, dokonce i při nízkých fr...ekvencích, kde na tom skutečně záleží.* Funkce "conform spectrum to ceiling" přizpůsobí EQ tvaru stropu kliknutím na tlačítko.* 49 stropních vodítek vám pomůže vyvážit tvary stropu, abyste se vyrovnávali rychleji a lépe než kdy předtím. To znamená, že ať už pracujete s jednou ze stovek předvoleb, s jednou z vašich vlastních předvoleb nebo jednoduše manipulujete se stropním tvarem vašeho surového zvuku během mix-down/masteringu, dokonalá ekvalizace je dostupná jediným kliknutím.Ceilings Of Sound Pro je optimalizován pro několik případů během projektů s velkým počtem skladeb a jeho ovládací prvky jsou intuitivní, což vám umožňuje rychle upravit parametry přechodu a sklonu nebo zadat hodnoty.Stažení: https://www.ayaicinc.com/downloadsInformace: https://www.ayaicinc.com/ Podporované formáty pluginů : AU Hardwarové požadavky : 4 GB RAM Podporované formáty pluginů : VST3 Licence : Plná verze Kompatibilita : Windows Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Země původu : USA Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : AAX Typ : Ekvalizér Typ : Virtuální efekt Podporované formáty pluginů : VST

Produkt je výrobek značky Ayaicware.

Procházet zboží z kategorie Software Ayaicware, Počítačový software Ayaicware, Multimediální software Ayaicware, Software pro skládání hudby Ayaicware.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

AyaicWare Ceilings of Sound Pro a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ayaicware a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ayaicware najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AyaicWare Ceilings of Sound Pro
Právě si prohlížíte...

4551,- Kč