Steinberg HALion Sonic 3 EDU

Steinberg HALion Sonic 3 EDU
3 158 3 221 1962
3 158,- Kč

Původní cena: 3 221,- Kč


Hodnocení:


Steinberg HALion Sonic 3 EDU z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Steinberg HALion Sonic 3 EDU .

Detailní informace

Edukativní verze! Tato zlevněná verze softwaru je určena studentům a učitelům. Dá se koupit jen za určitých podmínek stanovených výrobcem. Chcete-li získat podrobnosti, před zakoupením tohoto produktu kontaktujte náš zákaznický servis.Profesionální virtuální workstation s masivní knihovnou samplů a množstvím virtuálních nástrojů. HALion Sonic 3 je vybaven intuitivním a jednoduchým rozhraním, které výrazně usnadňuje práci s celou řadou profesionálních virtuálních nástrojů. Novinkou verze 3 je masivní zvukové rozšíření s 25GB samplů a pěti novými... nástroji. K dispozici je kromě knihoven s akustickými nástroji i dvojice nových grand piano zvuků prémiové kvality, sekce s dechovými nástroji, smyčcovými nástroji a cinematickými zvuky. Nová wavetable syntéza nabízí 300 zvuků syntezátorů a k dispozici je i 9 nových efektů jako třípásmový rezonátor, Vintage Compressor, Tube Saturator a mnohé další. Samozřejmostí je rozsáhlá knihovna s 3300 zvuky, unikátní morfingové filtry, nástroj FlexPhaser a plná kompatibilita se softwarem Cubase. Verze EE je určena pro edukační účely a uplatnění její speciální ceny vyžaduje průkaz učitele nebo studenta. Typ : Virtual Instrument Podporované formáty pluginů : VST2 Vestavěné efekty : Ano Podporované formáty pluginů : AU Systémové požadavky : Win 10 Podporované formáty pluginů : AAX Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST3 Varianta : Spnic 3 EDU Systémové požadavky : Mac OSX 10.14 < Kompatibilita : Mac OS Země původu : Čína Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Steinberg ,distribuovaný s EAN kódem 4018271465509.

Procházet zboží z kategorie Software Steinberg, Počítačový software Steinberg, Multimediální software Steinberg, Software na úpravu zvuku Steinberg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Steinberg HALion Sonic 3 EDU a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Steinberg HALion Sonic 3 EDU
Právě si prohlížíte...

3158,- Kč