Steinberg Dorico Pro 3.5 Retail - 9% sleva

-9%
Steinberg Dorico Pro 3.5 Retail
11 790 12 990 1337
11 790,- Kč

Původní cena: 12 990,- Kč


Hodnocení:


Steinberg Dorico Pro 3.5 Retail z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Steinberg Dorico Pro 3.5 Retail .

Zlevněné zboží

V návaznosti na jedinečné a průkopnické funkce představené minulý podzim, Dorico 3.5 přináší větší sílu, zdokonalení a větší přizpůsobení - vše bylo navrženo s ohledem na vás, ať už produkujete jakýkoliv druh hudby.Dorico vám pomáhá psát notový zápis a automaticky vytváří tištěné výsledky ve výjimečné kvalitě - a přehrává je s dechberoucím realismem. Snadno se to naučí kdokoliv, zároveň má stovky pokročilých notaci, funkcí, možností a zvuků, které uspokojí i ty nejnáročnější profesionály.Skládání, aranžování - nebo pouze psaní a tlačení hudby -... jde s Dorico mnohem rychleji a efektivněji. Díky inteligentnímu designu automaticky upravuje notaci tak, jak píšete. S téměř 1 500 zvuky, které lze zahrnout, je možné aranžmá přehrávat s mimořádným realismem a bez nutnosti řešení pro pokročilou notaci produkuje Dorico vynikající výsledky mnohem rychleji, než to bylo dosud možné.Díky jeho efektivnímu a přirozenému uživatelskému rozhraní mohou studenti a ti, kteří mají menší zkušenosti, sestavovat a uspořádat přímo do aplikace Dorico, díky čemuž je učení se hudebního jazyka mnohem rychlejší a intuitivnější. Úpravy a změny - jako například instrument, time signature nebo key - jsou jednoduché a notace se okamžitě a správně přizpůsobí tak, aby je zahrnula, čímž posiluje výsledek učení. Pro učitele je výroba učebních materiálů a materiálů, které kombinují hudbu a text lehká a nikdy nebylo rychlejší přizpůsobit aranžmá pro vaši kapelu, orchestr nebo jiný školní soubor.Dorico je perfektní nástroj pro publikování a kopírování hudby. Automaticky nastavuje stránky rovnováhy a krásy s komplexním zamezením kolizí a pokročilými algoritmy, které s lehkostí zvládají téměř jakýkoli hudební kontext. Hudba vyrobená pomocí Dorico má vzhled té nejlepší tradičně zkomponováné hudby a software poskytuje vylepšovací nástroje, které uspokojí i ty nejnáročnější profesionály. Vytváření vysoce kvalitních, křišťálově čistých výsledků nebylo nikdy rychlejší a jednodušší. Země původu : Německo Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Steinberg ,distribuovaný s EAN kódem 4018271479346.

Procházet zboží z kategorie Software Steinberg, Počítačový software Steinberg, Multimediální software Steinberg, Software na úpravu zvuku Steinberg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Steinberg Dorico Pro 3.5 Retail a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Steinberg Dorico Pro 3.5 Retail
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

11790,- Kč