Steinberg Dorico Pro 3.5 Crossgrade - 10% sleva

-10%
Steinberg Dorico Pro 3.5 Crossgrade
7 219 8 059 99
7 219,- Kč

Původní cena: 8 059,- Kč


Hodnocení:


Steinberg Dorico Pro 3.5 Crossgrade z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Steinberg Dorico Pro 3.5 Crossgrade .

Zlevněné zboží

Steinberg Dorico Pro 3.5, který je vybaven desítkami výkonných nových funkcí a vylepšení pracovního toku, zvyšuje laťku pro profesionální kompoziční, notační a publikační software. Dorico Pro nabízí špičkovou notaci a tisk spolu s virtuálními nástroji pro ultra realistické přehrávání vašich skladeb. Navzdory tomu, že je nabitý výkonnými funkcemi, je tento skórovací software hračkou. Nejen, že je jeho efektivní uživatelské rozhraní hračkou pro navigaci, ale také se může pochlubit špičkovou umělou inteligencí, která automaticky intuitivně a oprav...uje váš zápis, pokud je to nutné - takže strávíte více času psaním a méně času prováděním oprav. Dorico Pro vám poskytuje pokročilé funkce rozvržení stránky pro gravírování, publikování a kopírování hudby na profesionální úrovni. Díky vestavěnému řadiči a podpoře VST3 od jiných dodavatelů Dorico poskytuje robustní funkce DAW, což z něj činí výkonnou pracovní stanici typu „vše v jednom“. Ať už jste skladatel, aranžér, textář nebo hudební pedagog, Steinberg Dorico Pro přináší vynikající profesionální výsledky.
Kompatibilní s : Sibelius Kompatibilní s : Finale Země původu : Německo

Produkt je výrobek značky Steinberg ,distribuovaný s EAN kódem 4018271479360.

Procházet zboží z kategorie Software Steinberg, Počítačový software Steinberg, Multimediální software Steinberg, Software na úpravu zvuku Steinberg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Steinberg Dorico Pro 3.5 Crossgrade a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Steinberg Dorico Pro 3.5 Crossgrade
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

7219,- Kč