Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Steinberg Cubase Pro 11

Steinberg Cubase Pro 11

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Steinberg Cubase Pro 11 z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Steinberg Cubase Pro 11 .

Detailní informace

DAW software společnosti Steinberg - Cubase Pro 11. Cubase představuje jeden z nejvýkonnějších software balíků pro tvorbu hudby na světě. Díky rozsáhlé škále flexibilních nástrojů umožňuje rychlou a intuitivní hudební produkci jakéhokoliv žánru. Dodávaný je spolu s širokou paletou virtuálních nástrojů, efektů a zvuků. Cubase je vhodný pro profesionální i amatérské využití a splňuje i nejnáročnější požadavky při hudební produkci.Cubase 11 obsahuje všechny užitečné a významné funkce předchozích verzí + množství vylepšení, inspirativních nástrojů ...a zlepšení pracovních postupů. Nabízí množství kreativních funkcí, zrychlení práce a vyhovuje všem potřebám při nahrávání a komponování hudby.Všechny verze Cubase nabízejí stejnou kvalitu zvuku a snadné ovládání, díky čemuž software představuje jedno z nejpopulárnějších řešení pro nahrávání a hudební produkci na světě. V závislosti na náročnosti projektů, požadavků na funkce a rozpočtu je k dispozici několik verzí Cubase. Nižší verze je možné vždy upgradovat. Země původu: Německo Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Varianta: Retail : 20210316.0

Produkt je výrobek značky Steinberg ,distribuovaný s EAN kódem 4018271476574.

Procházet zboží z kategorie Software Steinberg, Počítačový software Steinberg, Multimediální software Steinberg, Software na úpravu zvuku Steinberg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Steinberg Cubase Pro 11 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Steinberg Cubase Pro 11
Právě si prohlížíte...

11590,- Kč