Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Spectrasonics Stylus RMX Xpanded

Spectrasonics Stylus RMX Xpanded

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Spectrasonics Stylus RMX Xpanded z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Spectrasonics Stylus RMX Xpanded .

Detailní informace

Oceňovaný, na groovech založený virtuální nástrojový plug-in, který je průmyslovým standardem a nabízí kombinovaný výkon funkce Groove Control a technologie Spectrasonics Advanced Groove Engine, díky čemuž poskytuje uživatelům výraznou kontrolu nad výrobou a výkonem groovů. Obsahuje desítky inovativních funkcí, včetně přelomových Time Designer a Chaos Designer funkcí, kompletně propracovaného vícestránkového uživatelského rozhraní či legendární zvukové knihovny - všechny se zaměřením na tvorbu groovů a výkon v reálném čase. Velmi uznávaná kniho...vna nabízí tisíce špičkových groovů a zvuků, které vytvořil mezinárodní designový tým společnosti Spectrasonics a produkoval Eric Persing. Obsahuje téměř trojnásobek množství zvuků nabízených v původním stylus, přičemž tento originální materiál je zachován. K dispozici jsou i tisíce Kit modulů, 250 Kit patchů, jakož i možnost vytvoření Kitu uživatelem. Plug-in zahrnuje všech pět ''S.A.G.E. Xpanderů'' společnosti Spectrasonics, díky čemuž celkový počet zahrnutých groovů/zvuků dosahuje téměř 10 000. Platforma RMX podporuje obrovské množství knihoven třetích stran se stovkami dostupných titulů a může být rozšířena o soubory REX. Země původu: Čína Licence: Plná verze Typ: Virtual Instrument Hardwarové požadavky: 2 GB RAM Počet zvuků: 9472.0 Podporované formáty pluginů: VST Podporované formáty pluginů: AAX Podporované formáty pluginů: AU Systémové požadavky: Win7 (64-bit) Systémové požadavky: Win8 (64-bit) Systémové požadavky: Win10 (64-bit) Systémové požadavky: Mac OSX 10.13 (64-bit) Systémové požadavky: Mac OSX 10.14 (64-bit) Systémové požadavky: Mac OSX 10.15 Kompatibilita: Mac OS Kompatibilita: Windows

Produkt je výrobek značky Spectrasonics ,distribuovaný s EAN kódem 0835948000108.

Procházet zboží z kategorie Software Spectrasonics, Počítačový software Spectrasonics, Multimediální software Spectrasonics, Software na úpravu zvuku Spectrasonics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Spectrasonics Stylus RMX Xpanded a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Spectrasonics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Spectrasonics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Spectrasonics Stylus RMX Xpanded
Právě si prohlížíte...

6390,- Kč