Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Presonus Studio One 4 Professional Crossgrade

Presonus Studio One 4 Professional Crossgrade

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Presonus Studio One 4 Professional Crossgrade z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Presonus Studio One 4 Professional Crossgrade .

Detailní informace

Upgradujte na Studio One z předchozích nebo nižších verzí, nebo přejděte z jiného DAW software. Pracujte lépe, rychleji. Studio One 4 Professional je navržen pro snadné používání bez obětování efektivity. Bezproblémově kombinuje časem otestován model nahrávacího studia s dnešním výrobním procesem beatů, čímž nabízí hudebníkům tvořit a nahrávat všechny hudební žánry velmi jednoduše, efektivně a rychle. Studio One neurčuje pracovní tok, ale poskytuje nástroje a flexibilitu pro hudebníky. Nabízí funkce harmonického editování. Pro producenty EDM a ...hip-hop jsou k dispozici další generace virtuálních nástrojů Impact XT a Sample One XT. Editor patternů a bicích nástrojů vytváří jednoduché vytváření rytmických podkladů. Studio One je komplexní sada pro import a export DDP, CD duplicators a digitální posílání podkladů pro on-line streamování a publikování. Efektivní rozhraní s jedním oknem obsahuje neomezený počet stop, intuitivní editační nástroje, pokročilé virtuální nástroje, mastering a video přehrávač. Nejmodernější 64bitové rozhraní, analogová kvalita VST. Podporuje přenos projektů ze starších verzí a podporuje notačního program Notion. Intuitivní pracovní prostředí s jednoduchými funkcemi drag-and-drop, neomezený počet stop a nástrojů, pokročilé funkce automatizace, virtuální nástroje a FX kanály. Přirozená kvalita zvuku s nativním 64bitovým rozlišením a podpora zvuku až do 384 kHz. Země původu : USA

Produkt je výrobek značky Presonus.

Procházet zboží z kategorie Software Presonus, Počítačový software Presonus, Multimediální software Presonus, Software na úpravu zvuku Presonus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 289,- Kč
3 406,- Kč
Detail
3 860,- Kč
Detail
13 690,- Kč
13 190,- Kč
Detail
4 519,- Kč
4 382,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Presonus Studio One 4 Professional Crossgrade a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Presonus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Presonus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Presonus Studio One 4 Professional Crossgrade
Právě si prohlížíte...

5790,- Kč