Nugen Audio Modern Mastering Bundle

Nugen Audio Modern Mastering Bundle
7 368 7 368 2159
7 368,- Kč

Původní cena: 7 368,- Kč


Hodnocení:


Nugen Audio Modern Mastering Bundle z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nugen Audio Modern Mastering Bundle .

Detailní informace

Tři oceněné pluginy navržené pro mastering bez námahy, s jistotou a přesností. Modern Mastering poskytuje průlomovou funkčnost – odposlech streamovacích služeb, nedotčené limitování a kompletní balík nástrojů pro analýzu zvuku a opatření pro poskytování přehrávání – vše je postaveno s úrovní použitelnosti, která není dostupná nikde jinde.• MasterCheck• ISLst• VisualizerINFOhttps://nugenaudio.com/modernmastering DOWNLOADhttps://nugenaudio.com/register/  Kompatibilita : macOS Použití : Studio Podporované formáty pluginů : AAX Podporovan...é formáty pluginů : VST3 Systémové požadavky : Win XP< Použití : Mastering Podporované formáty pluginů : AU Systémové požadavky : Mac OSX 10.9 < Licence : Plná verze Podporované formáty pluginů : VST Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Kompatibilita : Windows Typ : Virtuální efekt Hardwarové požadavky : 512 MB RAM Software : Effect Plugins Použití : Mixing Země původu : Spojené království Set : Ano

Produkt je výrobek značky Nugen Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Nugen Audio, Počítačový software Nugen Audio, Multimediální software Nugen Audio, Software na úpravu zvuku Nugen Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 819,- Kč
9 209,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nugen Audio Modern Mastering Bundle a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nugen Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nugen Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nugen Audio Modern Mastering Bundle
Právě si prohlížíte...

7368,- Kč