Audiomodern Playbeat 3 Upgrade

Audiomodern Playbeat 3 Upgrade
435 431 991
435,- Kč

Původní cena: 431,- Kč


Hodnocení:


Audiomodern Playbeat 3 Upgrade z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Audiomodern Playbeat 3 Upgrade .

Detailní informace

Toto je nabídka upgradu pro majitele Playbeat 1 nebo 2.
Na rozdíl od jiných tvůrců groovů, kteří jsou omezeni na jeden specifický algoritmus, Playbeat inovuje pomocí pokročilých algoritmů zvukové analýzy na vytváření nebo remixování zcela originálních groovů, které se nikdy neopakují a vždy zní skvěle!Díky schopnosti vytvářet a navrhovat různé kombinace pro vaše údery za běhu budet...e mít vždy něco čerstvého a nového, od jednoduchých remixů vzorů až po složitější údery bicích. Čím více hrajete, tím více kombinací získáte.S až osmi zcela nezávislými sekvencery, které dokážou kombinovat změnu výšky tónu v reálném čase, charakteristickou funkcí hustoty, tahy Flam, hlasitostí, posouvání a dalším, může Playbeat vytvářet nebo remixovat nekonečné kombinace vzorů tím nejkreativnějším způsobem.Načtěte jakýkoli zvukový soubor, upravte nebo náhodně upravte hodnoty a vzorky okamžitě. Nechte Playbeat převzít kontrolu a nechte jej hrát za vás pomocí typického režimu Infinity. Neexistují žádná omezení na to, co vyjde!Díky možnosti flexibilního mapovaného výstupního směrování MIDI můžete také „nakrmit“ kterýkoli z vašich dalších bicích sekvencerů, doplňků, syntezátorů, modulů nebo dokonce hardwarových zařízení. V podstatě vše, co akceptuje MIDI.
Co je nového v Playbeat 3.1?
Kromě mnoha vylepšení workflowu představuje Playbeat 3.1 zcela nový algoritmus 'SMART', revoluční novou technologii vyvinutou za poslední rok nejbystřejšími mozky Audiomodernu a činí jedinečný krok do nové oblasti A.I. pro software pro produkci hudby. S nejnovější verzí Playbeat učíte aplikaci, aby si pamatovala preferované vzory při každodenní činnosti. Aplikace se pak přizpůsobí vašemu vlastnímu stylu a generuje přizpůsobené vzory, abyste dosáhli dokonalého uživatelského zážitku. Jak se zlepšujete, program stává se pokročilejším, aby vyhovoval vašim potřebám.
Stažení: https://audiomodern.com/buying-from-third-party-resellers/
Informace: https://audiomodern.com/shop/plugins/Playbeat  DOWNLOAD: https://audiomodern.com/buying-from-third-party-resellers/  Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST3 Licence : Upgrade Kompatibilita : Mac OS Systémové požadavky : Win 7 < Podporované formáty pluginů : VST2 Podporované formáty pluginů : AAX Typ : Virtual Instrument

Produkt je výrobek značky Audiomodern.

Procházet zboží z kategorie Software Audiomodern, Počítačový software Audiomodern, Multimediální software Audiomodern, Software na úpravu zvuku Audiomodern.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Audiomodern Playbeat 3 Upgrade a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audiomodern a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audiomodern najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Audiomodern Playbeat 3 Upgrade
Právě si prohlížíte...

435,- Kč