Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ABLETON Live 11 Suite EDU

ABLETON Live 11 Suite EDU

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ABLETON Live 11 Suite EDU z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ABLETON Live 11 Suite EDU .

Detailní informace

Elektronická licence Ableton Live 11. Po zakoupení licence EDU musíte ověřit svůj vzdělávací stav (ID studenta nebo učitele) prostřednictvím svého uživatelského účtu na Ableton.com. Ableton Live 11 je jeden z nejoblíbenějších DAW pro tvorbu hudby a živé vystupování. Jeho součástí je množství efektů, nástrojů, zvuků a kreativních možností – tedy vše co potřebujete pro jakýkoliv hud...ební styl! Užijte si unikátní propojení Arrangement/Session view, pracujte se stopami v reálném čase, nahrávejte MIDI nebo skutečné nástroje pomocí kreativních funkcí Live! Typ: DAW Typ: Multitrack Licence: Plná verze Země původu: Čína Varianta: Suite Varianta: Student

Produkt je výrobek značky Ableton ,distribuovaný s EAN kódem 4042921885423.

Procházet zboží z kategorie Software Ableton, Počítačový software Ableton, Multimediální software Ableton, Software na úpravu zvuku Ableton.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ABLETON Live 11 Suite EDU a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ableton a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ableton najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ABLETON Live 11 Suite EDU
Právě si prohlížíte...

8790,- Kč