Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ABLETON Live 11 Standard UPG Lite

ABLETON Live 11 Standard UPG Lite

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ABLETON Live 11 Standard UPG Lite z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ABLETON Live 11 Standard UPG Lite .

Detailní informace

Ableton Live 11, elektronická licence, upgrade z Lite. Ableton Live 11 je jeden z nejoblíbenějších DAW pro tvorbu hudby a živé vystupování. Jeho součástí je množství efektů, nástrojů, zvuků a kreativních možností – tedy vše co potřebujete pro jakýkoliv hudební styl! Užijte si unikátní propojení Arrangement/Session view, pracujte se stopami v reálném čase, nahrávejte MIDI nebo skutečn&eac...ute; nástroje pomocí kreativních funkcí Live! Licence: Upgrade Typ: DAW Typ: Multitrack Země původu: Čína Varianta: Standard Varianta: Upgrade

Produkt je výrobek značky Ableton ,distribuovaný s EAN kódem 4042921885447.

Procházet zboží z kategorie Software Ableton, Počítačový software Ableton, Multimediální software Ableton, Software na úpravu zvuku Ableton.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 819,- Kč
9 449,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ABLETON Live 11 Standard UPG Lite a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ableton a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ableton najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ABLETON Live 11 Standard UPG Lite
Právě si prohlížíte...

6890,- Kč