Seymour Duncan STK-S4N CRE

Seymour Duncan STK-S4N CRE
3 603 3 285 4
3 603,- Kč

Původní cena: 3 285,- Kč


Hodnocení:


Seymour Duncan STK-S4N CRE z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, snímače na elektrické kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Seymour Duncan STK-S4N CRE .

Detailní informace

Pasivní magnetický snímač s jednou cívkou určený pro elektrickou kytaru. Model Classic Stack Plus Strat je snímač určený především pro kytary typu ST a nabízí klasický sklovitý jasný tón, který modely typu ST proslavil. Jeho výhodou je však maximální eliminace šumu díky cívce, která je nainstalována na spodní straně snímači a produkuje šum v přímé protifázi ke klasickému šumu jednocívkových snímačů. Výsledkem je dokonale čistý zvuk bez šumu a brumu. Snímač je samozřejmě vyráběn ručně v Kalifornii. Snímač je vhodný do polohy ke krku. Magnetové o...sazení: Alnico V. Voskování proti zpětné vazbě: Ano. Odpor: 8,7. Vodiče: 3 vodiče, stíněný. Barevné provedení: Creme. Barva : Béžová Země původu : USA Varianta : Crema

Produkt je výrobek značky Seymour Duncan ,distribuovaný s EAN kódem 0800315037537.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Seymour Duncan, Hobby, hudba a výtvarné umění Seymour Duncan, Hudební nástroje – příslušenství Seymour Duncan, Smyčcové nástroje – příslušenství Seymour Duncan, Kytary – příslušenství Seymour Duncan, Snímače na elektrické kytary Seymour Duncan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Beige
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 778,- Kč
3 603,- Kč
Detail
3 791,- Kč
Detail
3 789,- Kč
Detail
10 490,- Kč
9 539,- Kč
Detail
3 441,- Kč
3 175,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Seymour Duncan STK-S4N CRE a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, snímače na elektrické kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Seymour Duncan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Seymour Duncan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Seymour Duncan STK-S4N CRE
Právě si prohlížíte...

3603,- Kč