Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PDP by DW Concept Series Maple 14" Javor

PDP by DW Concept Series Maple 14

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PDP by DW Concept Series Maple 14" Javor z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, snare bubínky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným PDP by DW Concept Series Maple 14" Javor .

Detailní informace

Dřevěný malý bubínek ze série Concept. Korpus velikosti 14 x 6,5'' je vyroben z 20-vrstvé javorové překližky s dřevěnými ráfky a povrchem v lakované Natural úpravě. Buben je vyroben s důrazem na detail, k čemuž přispívá i kvalitní patentovaná PDP mechanika MAG Throw Off převzata z nejvyšších sérií. Javorové tělo bubnu produkuje teplý zvuk s hlubokým dnem. Počet vrstev : 20 Země původu : Čína Série : Concept Maple Hloubka : 6,5" Barva : Hnědá Průměr : 14" Barva podle výrobce : Javor Materiál : Javor Varianta : 6,5"

Produkt je výrobek značky Pdp By Dw ,distribuovaný s EAN kódem 0647139375113.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Pdp By Dw, Hobby, hudba a výtvarné umění Pdp By Dw, Hudební nástroje Pdp By Dw, Bicí nástroje Pdp By Dw, Snare bubínky Pdp By Dw.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Materiál: Maple
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PDP by DW Concept Series Maple 14" Javor a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, snare bubínky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pdp By Dw a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pdp By Dw najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PDP by DW Concept Series Maple 14" Javor
Právě si prohlížíte...

8490,- Kč