Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nux Mighty Plug

Nux Mighty Plug

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nux Mighty Plug z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nux Mighty Plug .

Detailní informace

Kytarový sluchátkový zesilovač Mighty Plug od společnosti Nux v praktických rozměrech určený pro elektrické kytary a baskytary. Mighty Plug disponuje různými efekty, modelovacími zesilovači či Impulse Response (IR) modely. Zabudované IR modely akustické kytary a akustické zesilovače umožňují elektrické kytaře simulovat realistickou akustickou hru. Uložené vzory bubnů se zase hodí pro kombinování s různými hudebním...i styly. Kromě toho jsou všechny efekty navrženy tak, aby přinášely dokonalý prostorový zvuk. S použitím Mighty Amp aplikace lze zařízení ovládat dálkově přes Bluetooth prostřednictvím tabletu nebo smartphonu či přizpůsobovat a ukládat vlastní nastavení. Mighty Plug přináší vestavěnou funkci streamování zvuku, takže stačí připojit AMPLUG přímo k počítači pomocí kabelu Micro B USB a zařízení je ihned připravené k přehrávání i nahrávání. Výhodou je také dlouhá životnost baterie a ECO režim, který po 6 minutách nečinnosti Mighty Plug vypne. Provoz na baterie: Ano Země původu: Čína Bluetooth: Ano Hmotnost: 62 g Sluchátkový výstup: Ano Reverb: Ano Napájení: Micro USB Adaptér součástí: Ne Typ baterie: Integrované

Produkt je výrobek značky Nux ,distribuovaný s EAN kódem 6936257207739.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Nux, Hobby, hudba a výtvarné umění Nux, Hudební nástroje – příslušenství Nux, Smyčcové nástroje – příslušenství Nux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 369,- Kč
3 299,- Kč
Detail
4 480,- Kč
Detail
1 322,- Kč
1 245,- Kč
Detail

Thomastik AB344

Phosphor Bronze / Thomastik
1 172,- Kč
Detail

Rotosound RS44LC

Phosphor Bronze / Rotosound
940,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nux Mighty Plug a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nux Mighty Plug
Právě si prohlížíte...

1590,- Kč