MOOER Audiofile

MOOER Audiofile
1 483 1 527 800
1 483,- Kč

Původní cena: 1 527,- Kč


Hodnocení:


MOOER Audiofile z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MOOER Audiofile .

Detailní informace

Sluchátkový zesilovač pro pedalboard. Mooer audiofily je profesionální sluchátkový zesilovač, speciálně navržený pro použití s ​​kytarovými a basovými pedály. Používá analogový zesilovací obvod třídy A, který zajišťuje čistý, teplý a široký dynamický rozsah vstupního signálu z vašeho nástroje a efektových pedálů. Audiofily je možné použít pro sluchátka (s mono nebo stereo vstupem), nebo jako zesilovač signálu pro hi-fi. Analogový obvod třídy A designovaný pro použití s ​​kytarovým nebo baskytarové pedalboardu. Možnost použít jako booster, integ...rovaná simulace reproduktorů. Potenciometr pro Master hlasitost. Power / Bypass a Cab Sim přepínač, kontrolní LED. Footswitch pro bypass. 6.3 mm TRS Input jack (pro mono nebo stereo). 6.3 mm TRS Stereo jack výstup. 3.5 mm TRS Mix Mono jack výstup (pro stereo output z mono signálu). Napájení 9V DC adaptérem - 50 mA (Mooer PDNW-9V2A-MP. (-) center). Napájení baterií není podporováno. Rozměr: 94 mm x 42 mm x 52 mm. Váha: 150 g USB : Ne Země původu : Čína Možná montáž do racku : Ne Výstupy : Stereo Provoz na baterie : Ne Sluchátkový výstup : Ano Adaptér součástí : Ne Ovládání : Cab Sim Napájení : Adaptér Ovládání : Power Procesor : Efektový procesor Ovládání : Master Výstupy : Mono Napájení : 9V

Produkt je výrobek značky Mooer ,distribuovaný s EAN kódem 6943206792505.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Mooer, Hobby, hudba a výtvarné umění Mooer, Hudební nástroje – příslušenství Mooer, Smyčcové nástroje – příslušenství Mooer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 529,- Kč
9 279,- Kč
Detail
7 839,- Kč
7 669,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MOOER Audiofile a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mooer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mooer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MOOER Audiofile
Právě si prohlížíte...

1483,- Kč