Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mad Professor Blueberry Bass Overdrive

Mad Professor Blueberry Bass Overdrive

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mad Professor Blueberry Bass Overdrive z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Mad Professor Blueberry Bass Overdrive .

Detailní informace

Prémiový efektový pedál typu Overdrive vhodný pro baskytaru. Pedál nabízí zvuk klasického šťavnatého overdrivem, který se soustředí na středové a středobasové frekvence, díky čemuž nabízí rozzuřený, no pevný a jasný tón. Efekt je zasazen v pevné a odolné celokovové konstrukci a jeho přední panel je osazen trojicí ovládacích prvků. Na výběr je z potenciometrů pro Volume, který nastavuje hlasitost, Nature, který slouží jako tónová clona a ovlivňuje ekvalizaci finálního zvuku a Drive, který nastavuje úroveň zkreslení. Efekt je vybaven kvalitním tr...ue bypass spínáním a je ho možné napájet pomocí 9V baterie nebo standardním 9V adaptérem s polaritou center negative. Typ: Overdrive True bypass: Ano Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ano Napájení: Adaptér nebo Baterie Ovládání: Hlasitost Ovládání: Drive Ovládání: Příroda Vstupy: Mono Výstupy: Mono Země původu: Taiwan Provoz na baterie: 9V : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Mad Professor ,distribuovaný s EAN kódem 6430033091227.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Mad Professor, Hobby, hudba a výtvarné umění Mad Professor, Hudební nástroje – příslušenství Mad Professor, Smyčcové nástroje – příslušenství Mad Professor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 649,- Kč
4 297,- Kč
Detail
6 049,- Kč
5 569,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mad Professor Blueberry Bass Overdrive a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mad Professor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mad Professor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mad Professor Blueberry Bass Overdrive
Právě si prohlížíte...

4190,- Kč