Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dunlop MXR M81 Bass Preamp

Dunlop MXR M81 Bass Preamp

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dunlop MXR M81 Bass Preamp z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Dunlop MXR M81 Bass Preamp .

Detailní informace

baskytarový efekt Bass Preamp plní funkci DI boxu studiové kvality, přičemž si zachovává rozměry klasické krabičky od MXR. Tento předzesilovač však můžete používat i jako boost či ekvalizér a to díky standardnímu výstupu s koncovkou Jack 6,3 mm. K dispozici je široká paleta nastavení. Pedál nabízí možnost třípásmové ekvalizace s parametrickými středy a přepínačem PRE / POST, který buď zapíná nebo vypíná EQ sekci pro výstup Direct Out. Kromě toho je k dispozici samostatný ovladač hlasitosti vstupního a výstupního signálu. Pedál je zasazen v pevn...é kovové krabičce a je samozřejmě true bypass. M81 je možné napájet 9V baterií nebo 9V adaptérem, který není součástí balení. Země původu: USA Typ: Předzesilovač Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ano Napájení: Adaptér nebo Baterie True bypass: Ano Typ: Boost (Zesílení) Typ: DI Box Typ: Ekvalizér Ovládání: Output Ovládání: Vstup Ovládání: Bass Ovládání: Middle Ovládání: Treble Ovládání: Pre/Post Ovládání: Ground/Lift Switch Ovládání: Mid Frequency. Vstupy: Mono Výstupy: Mono Výstupy: Balanced XLR Typ baterie: 9V : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Dunlop Mxr ,distribuovaný s EAN kódem 0710137072770.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Dunlop Mxr, Hobby, hudba a výtvarné umění Dunlop Mxr, Hudební nástroje – příslušenství Dunlop Mxr, Smyčcové nástroje – příslušenství Dunlop Mxr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 480,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dunlop MXR M81 Bass Preamp a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dunlop Mxr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dunlop Mxr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dunlop MXR M81 Bass Preamp
Právě si prohlížíte...

4890,- Kč