Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30

Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30
Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30
Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30
Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30 z kategorie oblečení a móda, oděvní doplňky, sluneční brýle, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30 .

Detailní informace

Stylové brýle se špičkovou UV ochranou a odolnými zorníky, ideální pro sport i běžné nošení!. Granite Sport 30 jsou moderní sluneční brýle, které kombinují stylový design s dokonalou ochranou před UV zářením! Tmavě zabarvená skla výrazně omezují průnik slunečního světla a zlepšují vnímání barev. Navíc jsou vyrobena z polykarbonátu, který je odolný vůči nárazům či poškrábání. Díky univerzálnímu provedení se je můžete vzít na sportování i běžné nošení.
Výborně padnou na obličej, jsou velmi pohodlné a dobře drží. Krom toho jsou díky unisex pr...ovedení vhodné pro muže i pro ženy. Nakonec také jistě oceníte i nízkou hmotnost a látkové pouzdro, které najdete v balení.
Výrobce sportovních brýlí Bliz je jedním ze světových lídrů na trhu. Vyrábí technicky propracované sportovní brýle pomocí nejmodernějších technologií a materiálů. Brýle se vyvíjí a testují ve spolupráci s mnoha profesionálními sportovci reprezentačních týmu, například z České republiky, Švédska, Norska, Finska či Kanady.  
Kategorie slunečních brýlí dle slunečního filtru:
Kategorie 0 – transparentní (průhledné) čočky vhodné pouze jako ochrana před větrem, prachem a nečistotami, ne však před sluncem Kategorie 1 – lehce zabarvené čočky vhodné pro méně slunečné či oblačné podmínky, rozjasňují a zlepšují viditelnost Kategorie 2 – tmavší čočky pro slunečné jarní či podzimní dny, vhodné pro řízení nebo jako módní doplněk Kategorie 3 – nejčastější kategorie slunečních brýlí, vhodné pro slunečné letní dny, méně vhodné za šera nebo horších světelných podmínek Kategorie 4 – filtr pro extrémní světelné podmínky, kde je slunce nejen velmi silné, ale zároveň se odráží od sněhu, písku či jiného povrchuTechnický popis:
sportovní sluneční brýle
netříštivé polykarbonátové zorníky
100% UVA a UVB ochrana
zvyšují kontrast a vnímání barev
snižují únavu očí
vhodné pro sport i běžné nošení
stylový design vhodný pro muže i ženy

Produkt je výrobek značky Granite ,distribuovaný s EAN kódem 7318480114142.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Granite, Oděvní doplňky Granite, Sluneční brýle Granite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 0.300 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 290,- Kč
Detail

VEYREY Petronell Brýle k počítači Bílá

Velikost UNI / Bílá / Pro ženy / Veyrey
599,- Kč
Detail

Vans Spicoli 4 Shades Sluneční brýle Žlutá

Velikost UNI / Žlutá / 100% polykarbonát / Pro muže / Vans
499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30 a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oděvní doplňky sleva, sluneční brýle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Granite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Granite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sportovní sluneční brýle Granite Sport 30
Právě si prohlížíte...

499,- Kč