Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5

TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5
TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5
TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5
TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5 .

Detailní informace

Kompaktní true wireless sluchátka Music Sound ve stylovém barevném provedení vám umožní naplno si užít bezdrátový poslech hudby. Po vyjmutí z nabíjecího pouzdra se propojí s telefonem pomocí technologie Bluetooth 5.0. Sluchátka mají ergonomický tvar, minimální rozměry a hmotnost, dobře drží v uších a jsou pohodlná i při dlouhodobém poslechu. Baterie sluchátek vydrží až 2,5 hodiny přehrávání na jedno nabití. Po dobití v nabíjecím pouzdře (možno 4x doplnit) si užijete až 10 hodin poslechu. Samotný dobíjecí box se nabíjí pomocí micro USB kabelu. V...estavěný mikrofon umožní využít sluchátka Music Sound pro vyřízení telefonního hovoru. Vlastnosti: true wireless - bezdrátová Bluetooth sluchátka 5.0 minimální rozměry a hmotnost ergonomický tvar sluchátek kvalitní a vyvážený zvuk integrovaný mikrofon pro příjem hovorů přenosné dobíjecí pouzdro (umožní 4x plné dobití) Parametry: bluetooth verze: 5.0 dosah: 10 m impedance: 16 Ohm citlivost: 80 dB frekvence: 20 Hz - 20 000 Hz kapacita baterie sluchátek:...

Produkt je výrobek značky Musicsound ,distribuovaný s EAN kódem 8018080359095.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Musicsound, Zvuk Musicsound, Zvukové komponenty Musicsound, Sluchátka a náhlavní soupravy Musicsound.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Musicsound a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Musicsound najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TWS sluchátka MUSIC SOUND, design 5
Právě si prohlížíte...

499,- Kč