Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TRUST Carus GXT 322D Gaming Headset desert camo

TRUST Carus GXT 322D Gaming Headset desert camo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TRUST Carus GXT 322D Gaming Headset desert camo z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným TRUST Carus GXT 322D Gaming Headset desert camo .

Detailní informace

Sluchátka TRUST GXT 322D CARUS - náhlavní sada v designu s vojenským maskováním - zaujmou precizním provedením a nadchnou působivými basy. Stylová herní sluchátka s flexibilním mikrofonem mají měkké polstrování a nastavitelný polstrovaný hlavový most. Ovládání hlasitosti a tlačítko mikrofonu najdete přímo na náušníku. TRUST CARUS drátová sluchátka zaručují bezpečný provoz. Sluchátka jsou vybavena standardním konektorem 3.5mm jack a jejich připojení je rychlé a jednoduché. Vlastnosti produktu: herní náhlavní souprava konektor: 3,5mm jack flexibi...lní mikrofon přizpůsobitelný polstrovaný hlavový most ovládání hlasitosti a tlačítko mikrofonu frekvenční rozsah: 20-20000Hz impedance: 32 Ohm kabel s nylonovým potahem v délce 2m pohodlné náušníky ze síťoviny výkonný zvuk a silné basy obsah balení: headset, kabel adaptéru pro PC, prohlášení o právní a technické...

Produkt je výrobek značky Trust ,distribuovaný s EAN kódem 8713439221251.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Trust, Zvuk Trust, Zvukové komponenty Trust, Sluchátka a náhlavní soupravy Trust.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TRUST Carus GXT 322D Gaming Headset desert camo a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trust a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trust najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TRUST Carus GXT 322D Gaming Headset desert camo
Právě si prohlížíte...

685,- Kč