Stereo Headset Xiaomi Mi In ZBW4354TY 3,5mm jack černý EU Blister - 30% sleva

-30%
Stereo Headset Xiaomi Mi In ZBW4354TY 3,5mm jack černý EU Blister
174 249 2174
174,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Stereo Headset Xiaomi Mi In ZBW4354TY 3,5mm jack černý EU Blister z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Stereo Headset Xiaomi Mi In ZBW4354TY 3,5mm jack černý EU Blister .

Zlevněné zboží

Stereo Headset Xiaomi Mi In ZBW4354TY je určen pro mobilní telefony a zařízení s konektorem 3,5 mm jack. Sluchátka In-ear Xiaomi Mi mají zabudovaný mikrofon a tlačítko pro příjmání hovorů a ovládání. Sluchátka dobře drží v uchu a při sportování nebo jiné aktivitě si můžete nerušeně vyřídit hovor bez vypojení sluchátek z mobilního telefonu. Stereo sluchátka Xiaomi Mi In Ear ZBW4354TY jsou nabízena v černém provedení a zaručí čistý zvuk a pohodlí při hovorech a poslechu hudby doma i na cestách. Elegantní sluchátka s mikrofonem jsou určena předevš...ím pro majitele mobilů Xiaomi ale i přehrávačů, smartphonů a tabletů. Vlastnosti produktu: klasická stereo sluchátka In Ear konektor: 3,5 mm minijack impedance: 16 Ohm frekvence: 20Hz - 20kHz citlivost sluchátek: 98 dB maximální kapacita: 5mW vestavěný mikrofon a tlačítko pro příjímání hovorů headset vhodný pro smartphony a tablety izolovaný...

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6970244522184.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Zvuk Xiaomi, Zvukové komponenty Xiaomi, Sluchátka a náhlavní soupravy Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stereo Headset Xiaomi Mi In ZBW4354TY 3,5mm jack černý EU Blister a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stereo Headset Xiaomi Mi In ZBW4354TY 3,5mm jack černý EU Blister
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

174,- Kč