Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black - 10% sleva

-10%
Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black
Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black
Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black
Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black
399 445 1549
399,- Kč

Původní cena: 445,- Kč


Hodnocení:


Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black .

Zlevněné zboží

Bezdrátová stereo sluchátka SWISSTEN ACTIVE s technologií Bluetooth V4.2 jsou ideální řešení pro bezdrátový poslech hudby. Bezdrátová sluchátka In Ear ocení všichni uživatelé, kteří požadují volnost pohybu, háčky za ucho zaručí stabilní uchycení. Pro poslech oblíbených skladeb stačí připojit sluchátka ke smartphonu pomocí bluetooth. Integrovaný mikrofon dává sluchátkům i funkci handsfree. Tři tlačítka na sluchátkách nabízí také snadný přístup k hlasovému ovládání a přijímání hovorů. Součástí balení jsou 3 velikosti silikonových špuntů do uší. B...ezdrátová sluchátka ve stylovém designu značky SWISSTEN využijete při volnočasových aktivitách doma i v přírodě. Vlastnosti: bezdrátová sluchátka BT V4.2 háčky za ucho pro stabilní uchycení audio S/N: 94 dB magnetická sluchátka sluchátko: 10mm max. sluchátkový výkon: 10mW podpora: HFP1.5/HSP1.1/A2DP1.3/AVRCP1.5 frekvence: 2402MHz - 2480 Mhz citlivost: -89dBm nejlepší pracovní rozsah: 8m impedance: 16 Ohm + 15% baterie: Litium 3.7V/85mAh doba hovoru: až...

Produkt je výrobek značky Swissten ,distribuovaný s EAN kódem 8595217460324.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Swissten, Zvuk Swissten, Zvukové komponenty Swissten, Sluchátka a náhlavní soupravy Swissten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sluchátka Bluetooth SWISSTEN ACTIVE black
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

399,- Kč