Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená

Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená
Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená
Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená
Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená .

Detailní informace

Luxusní sluchátka značky Beats Studio3 Wireless v červené barvě. Sluchátka jsou ideální volbou pro příznivce kvalitního poslechu a extra silných bas. Minimální hmotnost sluchátek a pěnové polstrování zaručí pohodlné nošení i při dlouhodobém poslechu. Propojení se smartphonem nebo tabletem je pomocí technologie Bluetooth rychlé a snadné. Vestavěný mikrofon umožní vyřídit se sluchátky telefonní hovor. Sluchátka jsou vybavena i úsporným čipem Apple W1. Který se stará o hladké nastavení a přepínání zařízení Apple a až 22hodinovou výdrž baterie při ...poslechu se zapnutou technologií Pure ANC. Funkce Fast Fuel navíc umožňuje dobít sluchátka za deset minut na 3 hodiny poslechu. Vypnutím Pure ANC prodloužíš výdrž baterie až na 40 hodin. Čip Apple W1 podporuje připojení přes Bluetooth první třídy, což je špičková klasifikace dosahu a síly signálu. Sluchátka se skvěle synchronizují s tvými zařízeními. Muzika tě tak bude celý den pohodlně provázet při všem, čemu se věnuješ. Sluchátka Beats Studio3 Wireless jsou konstruovaná...

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0190199312890.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Zvuk Apple, Zvukové komponenty Apple, Sluchátka a náhlavní soupravy Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sluchátka Beats Studio3 Wireless Headphones, červená
Právě si prohlížíte...

10529,- Kč