Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Stereo Headset vč. ovládání 3.5mm EO-EG920BBE černé - 54% sleva

-54%
Samsung Stereo Headset vč. ovládání 3.5mm EO-EG920BBE černé

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Stereo Headset vč. ovládání 3.5mm EO-EG920BBE černé z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Samsung Stereo Headset vč. ovládání 3.5mm EO-EG920BBE černé .

Zlevněné zboží

Stylový stereo headset značky Samsung EO-EG920BBE je v atraktivním designu, s mikrofonem a je určen pro většinu přístrojů s konektorem 3,5 mm jack. Sluchátka mají klasický konektor, takže k poslechu hudby nepotřebujete žádnou redukci. Sluchátka jsou velmi kvalitní, takže zážitek z hudby bude stát vážně za to. Jejich měkké a nastavitelné úchyty do uší se dokonale přizpůsobí každému uchu, jsou velice stabilní a lehké. Mají také šikovný mikrofon, takže při sportování nebo jiné aktivitě si můžete vyřídit důležitý hovor bez vypojení sluchátek z mobi...lního telefonu.

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8595642251146.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Zvuk Samsung, Zvukové komponenty Samsung, Sluchátka a náhlavní soupravy Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Stereo Headset vč. ovládání 3.5mm EO-EG920BBE černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Stereo Headset vč. ovládání 3.5mm EO-EG920BBE černé
Právě si prohlížíte... - 54% sleva

139,- Kč