Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Realme Buds Air 2 černá

Realme Buds Air 2 černá
Realme Buds Air 2 černá
Realme Buds Air 2 černá
Realme Buds Air 2 černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Realme Buds Air 2 černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Realme Buds Air 2 černá .

Detailní informace

Nová bezdrátová sluchátka s rušením okolních hluků Realme Buds Air 2 jsou stvořeny pro lidi, kteří rádi ušetří a přesto si užijí kvalitní zvuk na plno realme Buds Air 2 Buds Air 2 podporuje potlačení hluku až 25 dB a dokáže odfiltrovat většinu nízkofrekvenčního hluku, včetně hluku letadel, metra a dalších dopravních nástrojů. Rovněž ruší hluk domácích spotřebičů, takže se můžete ponořit do hudby nebo do práce, aniž byste byli rušeni. Nový energeticky efektivní čip R2 prodlužuje dobu používání o 80%, zatímco vysokokapacitní baterie maximalizuje ...dobu přehrávání. Rychlé nabíjení vám poskytne 120 minut přehrávání na 10 minut nabíjení. Samotná sluchátka vydrží hrát až 5 hodin se zapnutým režimem aktivního potlačení okolního hluku. Díky energii uložené v pouzdře dokáže výdrž sluchátek vyšplhat až na 20h s potlačením okolního hluku a až 28 hodin bez této funkce. Díky rychlému nabíjení dokážete během pouhých 10 minut nabít sluchátka na 3hodinový poslech hudby.

Produkt je výrobek značky Realme ,distribuovaný s EAN kódem 6941399033719.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Realme, Zvuk Realme, Zvukové komponenty Realme, Sluchátka a náhlavní soupravy Realme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Realme Buds Air 2 černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Realme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Realme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Realme Buds Air 2 černá
Právě si prohlížíte...

1895,- Kč