Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Niceboy ORYX X500 Shadow - 14% sleva

-14%
Niceboy ORYX X500 Shadow
Niceboy ORYX X500 Shadow
Niceboy ORYX X500 Shadow
Niceboy ORYX X500 Shadow

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Niceboy ORYX X500 Shadow z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Niceboy ORYX X500 Shadow .

Zlevněné zboží

Herní sluchátka pro PC Niceboy ORYX X500 Shadow zaujmou designem a parádním podsvícením. Nabídnou virtuální prostorový zvuk 7.1, pohodlné ovládání na kabelu a komfortní mušle, které jsou měkké a tlumí zvuky z okolí, že s nimi vydržíte hrát celou noc. Most sluchátek je díky duralové konstrukci velmi lehký, ale zároveň odolný. Opletený kabel je zakončený USB-A konektorem. Herní sluchátka ORYX X500 Shadow tedy znamenají nejen zábavu, ale i pohodlí. Niceboy ORYX X500 Shadow Klíčové vlastnosti Herní sluchátka pro PC Virtuální prostorový 7.1 zvuk Při...pojení pomocí USB-A konektoru Odnímatelný mikrofon Ovládání na kabelu (hlasitost, mikrofon, skladby, podsvícení) Stylové LED osvětlení Ergonomický design Flexibilní a uzavřené mušle pro pohodlí a dokonalou izolaci zvuku Nastavitelný hlavový most s odolnou duralovou konstrukcí Měkké a pohodlné náušníky z PU kůže Opletený kabel o délce 2,1 metru

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182424690.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Niceboy ORYX X500 Shadow a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy ORYX X500 Shadow
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

1199,- Kč