Huawei Original Stereo Headset AM-115 bílý

Huawei Original Stereo Headset AM-115 bílý
199 199 1382
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Huawei Original Stereo Headset AM-115 bílý z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Huawei Original Stereo Headset AM-115 bílý .

Detailní informace

Original Huawei AM 115 sluchátka do uší s mikrofonem a ovladačem na kabelu jsou originální handsfree sluchátka od společnosti Huawei. Originální stereo Headset Huawei AM 115 je vhodný elegantní doplněk pro telefon, tablet či notebook. Sluchátka Semi in Ear Huawei AM 115 jsou kompatibilní s 3,5 mm rozhraním. Inovativní tvar sluchátek přináší perfektní, izolovaný a čistý zvuk. Ergonomické provedení peckových sluchátek ještě umocní pohodlí při nošení. Sluchátka dobře drží v uchu, izolují okolní hluk a přináší perfektní, čistý zvuk.

Produkt je výrobek značky Huawei ,distribuovaný s EAN kódem 6901443152742.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Huawei, Zvuk Huawei, Zvukové komponenty Huawei, Sluchátka a náhlavní soupravy Huawei.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Huawei Original Stereo Headset AM-115 bílý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Huawei a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Huawei najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Huawei Original Stereo Headset AM-115 bílý
Právě si prohlížíte...

199,- Kč